sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Lauantaipäivän ratoksi.....

Tässäpä taas muutama kortti eiliseltä. Innostuin sit näpertämään, kun pää oli vähän pipi ja pyörrytti ja olis pitänyt siivota . Sotkeminen on 10 kertaa mukavampaa!!


Noita postimerkkejä löytyi 6 kansiollista ja ajattelin, et nyt on aika käyttää niitä hyväkseen askartelussa, kun Nina kielsi myymästä niitä kirpparilla=)Onnittelukortteja tarvii aina, joten tasaisin väliajoin yritän näprätä muutaman "vuosikortin".

Pari samantyyppistä korttia.lauantai 14. kesäkuuta 2008

Päivityksiä

Sain juuri sopivasti ennen kesälomaani paketin Paperikierteestä ja vähän sit tuli heti tehtyä kortteja. uusimpia olen ladannut tuonne slide-showhun. Aika läjän tein kyllä niitä, mut en viitsinyt räpsiä kaikista kuvia, kun olivat monet niin samanlaisia.
Lupailin Titalle leimata vaihtareita mökillä, mut enpä kerinnyt.....Loman jälkeen palaillaan astialle niissä merkeissä.
Joo mulle ihan uusia aluevaltauksia noi paperikukat ja ihkut taustapaperit ja nyt olen kyllä aika tohkeissani! Ollaan lähdössä Jenkkilään retkeilemään miehen kanssa ja hän jo vähän epäili, että meinaanko ottaa askartelupaskarteluvehkeet sinnekin mukaan. En ehkä kuitenkaan, mutta ajattelin kyllä kiertää siellä askartelukauppoja reippaana, niin saan sitten syksyn pimeinä iltoina vääntää kortteja.

Uusia hankintoja.....