tiistai 30. maaliskuuta 2010

Eilisillan puhteita

Mies tuli eilen aikaisemmin kotiin töistä ja oli koko illan sitten kotona, ni minä sain tilaisuuden alkaa tonkia kangasläjiä....Mulla on muutama tilaustyö, jotka haluiaisin saada pois listalta ja aloinkin innolla hommiin. Sit siinä kävi niin, et valmiiksi leikattujen kasa oli aikamoinen ja en oikein osannut päättää, mistä aloittaa, ni ompelin valmiiksi nuo 7 kassia, jotka odottivat vain nuppineuloja ja yhteen ompelemista. Tuossa läjässä on yksi tilattu laukku. Sain kuitenkin melkein kaikki tilaukset jo leikattua. Yhdestä puuttuu kaksi ihan ohutta kaistaletta, kun tuo mustavalkoinen kaupunkikangas on loppu Eurokankaasta ja olin jo harmikseni ehtinyt leikata ja osittain ommella nuo kassit. Täytyy käydä sinnikkäästi tarkistamassa tilannetta aina torstaisin, kun niille tulee kuorma....
Mutta siis juu, hirvee into ja suunnittelu ja sit yksi sellainen kassi tuli valmiiksi, joka oikeasti on menossa uuteen kotiin....Mutta hyvä mieli, kun jotain sain aikaiseksi!!!

lauantai 27. maaliskuuta 2010

Askartelukirppis ohi ja hyvin meni!

Olipas mukava päivä tänään Varistossa! Tosi mukavaa porukkaa oli myymässä ja kävi ostoksilla! Meillä meni Ninan kanssa tosi hyvin tavarat kaupaksi ja itsekin jotain löysin, mutta erittäin vähän ostin. Noistakin noi vellumit ja lehdet on omasta pöydästä, Ninalta, ostettu ihan puoliks ilmaiseksi! Kiitos kaikille kävijöille, muille myyjille ja erityisesti koko idean äidille, Taavalle!

perjantai 26. maaliskuuta 2010

vielä muutama leimasin myyntiin.

Huomiselle Askartelukirppikselle löytyi vielä jokunen puukantainen leimasin myyntiin. Käyn vielä läpi kirkkaat leimasimet, joten eiköhän toi läjä tuosta kasva!!

Askartelukirppis huomenna Varistossa!!!

Huomenna on siis Variston Sinellissä Taavan järjestämä Askartelukirppis!
Ajattelin vähän esitellä mitä minun ja ystäväni, Ninan pöydässä on mm. tarjolla. Itse laitan myyntiin pääasiallisesti leimasimia. Nämä kuvan leimasimet on kaivettu esille jo aikapäivää sitten ja vasta tänä iltana ehdin ottaa koko kirppariasian listalle. Eli näiden leimasimien lisäksi on tulossa myös muita myyntiin. Voin laittaa vaikka illalla kuvaa tulemaan, ni tiedätte vähän, mitä odottaa.




Ninalla myynnissä monta kassillista ulkomailta ostettuja askartelulehtiä. Näiden lisäksi hän myy joitain monista askartelukirjoistaan, Intialaisia ja Japanilaisia papereita, ym......
Eli kaikki siis Varistoon shoppailemaan klo.10 alkaen!!!!Tervetuloa!

torstai 25. maaliskuuta 2010

Aikamoinen retropläjäys

Meidän päiväohjelma pienen miehen kanssa koostuu pitkälti leikistä ja pitkistä kävelylenkeistä. Melkein joka päivä käymme pyörähtämässä Femmatorilla tarkastamassa tilanteen, että josko jotain uutta kivaa on tullut myyntiin. Joskus ostan kasapäin roipetta ja joskus ei löydy mitään. Useinmiten kyllä jotain pientä tarttuu mukaan.....Tänään jostain syystä löysin monesta pöydästä retrokankaita. Monta kertaa viikossa käydään myös siinä vieressä olevassa Paakari-kahvilassa, jossa on ihan älyttömän hyvät lounaskeitot ja täytetyt leivät edullisesti.
Mutta tässäpä kuvaa tämän päivän löydöistä:

Onnitteluja ulkoavaruudesta ja jokivarresta.........

Tätä tyyppiä ottaa ehkä ihan tosissaan pannuun, koska juuri ku kaverilla on synttäripilleet, ni eiks hän olekin just sillon työmatkalla ulkoavaruudessa!!!
Tämän avaruushepun lisäksi vielä pari muutakin isoa ja hassua korttia=)

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Lennokkaat onnittelut

Vielä näitä tulee....Mut ku tykkään ihan hirveesti nyt just tällä hetkellä noista seinäkoristeista. Ja tykkään myös tuosta yksinkertaisuudesta. Kun kuvat on niin isoja, ni ei viitsi ihan hirveästi laittaa mitään krumeluureja mukaan.
En aiemmin ole paljon noita ääriviivareunuksia harrastanut, mut nyt ne jotenkin sit ehkä sopi tähän tarkoitukseen?

Namua tyrkyllä Kirsikan blogissa

Kirsikan blogi täyttää 2 vuotta ja hän tarjoilee mahdollisuutta voittaa hienon paketin kaikkea mahdollista  askarteluihanuutta! Käyppä kurkkaamassa täällä .

Lisää sisustustarrakortteja

Tässä vielä tänään syntynyt kortti rakastuneelle parille.
Taas tuollainen isompi koko.


                               

tiistai 23. maaliskuuta 2010

äitienpäivää Tapestry-leimasimilla

Kaivoin taas naftaliinista nämä ihkut Tapestryt. Samoilla tein myös joulukortteja. Kukat oli silloin tummanpunaisia, kuten joulutähdet tapaa olla. Ihan kivoja mun mielestä myös tällaisessa keväisemmässä kortissa.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Avaruusonnittelut=)

Löysin tänään Lidlistä tällaisia aivan hellyttäviä otuksia. Käyttötarkoitus noille 3D-pahvitarroille on sisustus, mutta heti kun näin ne, tiesin, et niistä tulee mainioita kortteja! Ostin monenlaisia, ja nämä avaruusötökät sopii mielestäni hienosti poikien onnitteluun. Ainut huono puoli on, että tarrat on tosi isoja. Tämäkin kortti mahtuu C5-kokoiseen kuoreen. Mutta joskus on ihan kiva onnitella ISOSTI!

torstai 18. maaliskuuta 2010

Vähän kortteilua välillä

Tällaisen vauvakortin väkersi ja tykkään tosi paljon! En raaskinut laittaa noita vähiä pikkunappeja ja kekkasin käyttää noita kukkia ja hyvähän tuokin ajatus on.....

Olen jo pitkään suunnitellut kokeilla tuollaisia kukkia kortissa, mutta eipä hetkauta yhtään mihinkään suuntaan, joten tuskin tulen noita enää käyttämään. Tai täytyy ainakin vähän hioa tuota ideaa....

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kevättä!

Eilinen päivä meni pikkuhulinoissa.....Järjestin kotonani toripäivät ja ihmisiä kävi tosi kivasti; kavereita ja heidän kavereitaan! Sain vierailtani tällaisia todella kauniita tulppaneita.
Olipas mukava päivä, kun lapsiakin kävi aika paljon. Nuorin oli 5 viikkoinen.

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Uusi lankalaatikko

Kävin yksi päivä Jyskissä ja tein tällaisen kivan löydön! Vähän yli 9€ maksoi tuo hieno loota ja onpahan vaan näppärästi langat nyt saatavilla!

Ennen säilöin niitä tässä purkissa ja aina se väri, mitä tarvitsin, oli tietysti purkin alimpana!

Laukkuprojekti alkaa ollaa tällä erää tässä

Sainpahan sitten muutamassa päivässä tehtyä 18  laukkua valmiiksi!! Enää yksi on ihan pakko tehdä, kun lupasin sen kaverin äidille. Se on kokoamista vaille. Kyllähän tässä hommassa on kikivasti yönsäkin saanut tuhrattua, mutta nyt niitä sitten olis!

torstai 11. maaliskuuta 2010

Onnittelukortteja valmistuneille

Omistan aivan upean anopin, joka ehdotti, että hän ottaa lapseni aamupäiväksi lainaan, ja näin ollen saisin ommella muutaman tunnin ilman keskeytyksiä. Näin tein ja nyt musta tuntuu, että olen itsekin muuttumassa kääntökassiksi.......Aina ennen myyjäisiä mulla on hirveä hinku tehdä iiiiisooooo läjä laukkuja valmiiksi ja sit iskee kauhea angsti, kun olen leikannut sen hitonmoisen läjän kankaita. Nyt illalla laitoin nuppineuloja ja huomenna on enää laukkujen kokoamissaumat edessä.
Nyt oli pakko tehdä jotain ihan muuta vaihteeksi ja yritin laittaa tekstejä näihin muuten valmiisiin kortteihin. Tykkäsin ihan hirveästi näistä ja ideana oli taivutella tuota leimasinta ja laittaa tuohon sivuun pari kertaa tuo teksti. No, kappas, leimasin katkesi......sit piti viritellä tollaista ääriviivasydäntä kaveriksi. Piloille meni vähän, mut aika kivoja noi perhoset kyllä, et ehkä näitä silti voi käyttää......

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Äitienpäiväkortteja

Pikkuisen lähti mun kortintekosolmu aukeamaan ja sain muutaman äitienpäiväkortin edes aikaiseksi. Ehkä jo illalla saan uuden inspiraation??

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Muutama laukku

Tein pari tällaista isoa rantakassia, johon mahtuu tosiaankin 4 pyyhettä sisälle, että toimii kyllä! Muita valmistuneita kasseja on noi kerhokassi-kokoiset viritelmät ja sit vielä pari isompaa olkalaukkua.
Anoppini pyysi saada lasta lainaan keskiviikko päiväksi, niin että minä saan ommella kaikessa rauhassa. Viikonloppuna on nimittäin taas toripäivät ja haluaisin sinne muutaman laukun valmiiksi! Ja korttejakin pitäis tehdä....on vaan jotenkin pää ihan tyhjä sillä saralla. Ei irtoo yhtään mitään!

torstai 4. maaliskuuta 2010

Uusia kankaita. Taas......

Nyt kävi sitten niin onnellisesti, että taas sain tilauksen siitä Elm Streetistä tehdyn kääntökassin ja se on multa jälleen loppu. Toiselle puolelle toivottiin sitä samaa musta-valkoista pallokangasta, mitä mm. tuossa läppärilaukussa on.
Eihän se taas auttanut muu, kuin lähteä kohti Hyrylän Eurokangasta. Ne ihanat englantilaiset kankaat oli monet jo myyty loppuun. Onneksi Elm Streetiä vielä löytyi pakan jämät. Pallokangas oli loppu, joten ostin muita musta-valkoisia kankaita vaihtoehdoiksi ja laitan ne tähän nyt esille, niin, että R voi käydä kurkkaamassa, josko jompikumpi noista miellyttäisi? Itse tykkään kummastakin tois paljon ja nyt huomaan, et mulla jämähtänyt päälle tuo kaupunki-teema. Kaikki sellaiset tarttuu nykyään mukaan. Siellä oli myös London-nimistä kangasta, joka oli aivan mieletön, mutta en sit raskinut enää sitä ostaa. Ehkä huomenna sitten......

Alemmat kankaat on tämän päivän kirpparikeikalta napattu mukaan. Myös vihreä miellyttä silmää tällä hetkellä, joten ilmeisesti alkaa olla vähän kevättä rinnuksissa=)

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

kakku kaverille

Ystäväni on perustanut oman firman ja jättää jäähyväisiä entiselle työelämälleen. Hän on tehnyt töitä monessa eri kohteessa ja hän pyysi kakkua paikkaan, jossa on tosi kivat tyypit töissä, mutta paikka ja työajat on hanurista.
Joten hänen toiveidensa mukaan syntyi tällainen suklaakakku viime yön keikalle=).

Oli kuulma tosi hyvää!! Ja se on kiva kuulla!

tiistai 2. maaliskuuta 2010

joitain valmiita laukkuja

Tein tuosta Elm Streetistä muutaman hiukan eri kokoisen olanylikääntölaukun. Pyyntinä on ollut läppärilaukkua, normaali kokoista ja sit siitä vähän isompaa. Tässäpä näitä. Kahdessa ekassa musta-harmaa-valkoinen  toisella puolella ja Elm Streetiä toisella ja alimmassa vaalean rukea-pallokangas ja Elm Street toisella.