torstai 23. syyskuuta 2010

Onnea 5-vuotiaalle!

Sain aikaiseksi tällaisen poikakortin, kun aloin selailla noita mun papereita ja nuo kuvat sopii mun mielestä juurikin tähän aiheeseen!

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

oikeat ystävät ovat kultaakin kalliimpia!

Herkkää korttia vaihteeksi.....Taas mä vaan näköjään lipsun aiheesta, kun tarkoituksena olis tehdä joulukortteja ja poikien onnittelukortteja, kun niitä kysellään. Ni eiks tää tee jotain ystävänpäiväkortteja??? No nyt yritän jo palata ruotuun.
Ja taas aivan viehättävä kirjoitusvihre tuossa tekstissä! Pitäis antaa jonkun oikolukea noi mun tekstit, ennen ku ne päästää maailmalle. Voi perä!

Lisää yksinkertaisia isänpäiväkortteja

Nythän mulla alkaa taas olla inspis kohdillaan! Rupee kortteja syntymään ihan liukuhihnalta! Tällaisia tänään.....

tiistai 21. syyskuuta 2010

Rakkaalle ukille!

Voi, että mä voin tykätä näistä yksinkertaisuuden huippu-korteista!!! Tässäkin vaan pääosissa kaunis paperi ja erittäin yksinkertaiset ja harvat leimat. Ja tietysti vähän kultaa....
Lähikuva pörriäisestä=)

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kortteja isille

Kaksi täysin väkisin väännettyä isänpäiväkorrtia. En ole ihan varma, et onko ollenkaan kivoja, mut tulipahan tehtyä.....

Hämy tulee taas!

Poikien onnittelukortit on taas ihan loppu ja mulla oli näitä Spidermanejä melkein valmiina, ni nyt ne sit on ihan valmiita ja taas on parit kortit pienille miehille.

lauantai 18. syyskuuta 2010

onnittelut pienistä prinsseistä ja rinsessoista!

Vanhalla tutulla tyylillä hätäpäissään äkilliseen tarpeeseen väänsin jonkun kortin.

perjantai 17. syyskuuta 2010

Joulukortteja. Teemana siniset sävyt

Tein loppuun muutaman jo pitkään pöydällä seilanneen raakileen. Nuo porot olen tehnyt jo vuosi sitten....että jonkun aikaa ovat saaneet odottaa.

isänpäiväkortti

Taannoin kirpparikierroksella löysin pari auto-lehteä lisää, joten eilen illan pimetessä niitä sitten leikkelin ja sain yhden kortinkin aikaiseksi!

torstai 16. syyskuuta 2010

synttärikortteja

Tein muutaman kortin noista ihkuista papereista. Nuo kuvat ja kimalteet on niin kauniita, ettei hirveesti tee mieli käyttää koristeita. Onnittelukyltti on printattu ja leikattu Big Shotilla.

Rieha-päivän myyjäiset

11.9 vietettiin meidän kylällä Riehaa, joka oli koko perheelle suunnattu tapahtuma. Mukana oli poniratsastukset, nukketeatterit, paloautot.....jne....Itse olin paikalla myymässä kätteni töitä. Kovin oli pieni tuo myyntipöytä, mutta sain kuitenkin jotain siihen mahtumaan.
Vieressäni oli Teija Diviasta. Hän tuo maahan Intiasta ihania käsityöläisten tekemiä hopeakoruja ja huiveja ja päiväpeittoja.

perjantai 10. syyskuuta 2010

Tossuja

Väsäsin koristeet aika isoon läjään pikkutohveleita tänä iltana. Tässä kuva kahdesta parista.
Huomenna Olis meidän kylillä rieha-päivä ja minäkin sinne menen myymään tuotoksiani. Nyt vaan peukut pystyssä, ettei sitä luvattua vesisadetta ilmaannu!!!!

tiistai 7. syyskuuta 2010

Taas nallet poseeraa=)

Vielä sain tän yhden pikkupeiton valmiiksi. Taustafleecenä taas tuo punainen sydänhuopa.

maanantai 6. syyskuuta 2010

Tilkkupeittoja

Jälleen kerran tällä samalla tyylillä on tullut tehtyä pari peittoa ja luulenpa, et jo huomenna saan tikattua vielä kolmannenkin peiton valmiiksi.
Mun mielestä yhä edelleen noi Intialaiset kankaat on niiiin lemppareita. Tässä eka peitossa niitä onkin aika paljon. Loput on suurin osa kirpparilta ostettuja. Nyt mulla on ollut hirmu vimma yrittää käyttää loppuun noita hirveitä varastoja ja silti, aina kun joku kangas on ihan lopussa, mulle tulee aikamoinen luopumisen tuska. Sit ei niinku haluakaan, et ne loppuu.....No, yritän kestää.....