keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pari kukkivaa


Tänä päivänä pari tällaista tuli valmiiksi, kun piti tehdä vähän töitäkii tänään, ni ei hirveästi ole joutanut väsäämään....

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tälle päivälle pari korttia

Tämän päivän ahkeroinnin tuloksena on näyttää vain pari korttia, kun oli niin kaunis ilma, et oli pakko lähteä uloa aurinkoon kävelemään.
Olen jo pitkään meinannut ja suunnitellut tekeväni purjevenekortin , mut on jäänyt. Nyt kaivelin silppulaatikkoani ja tällaisia tein silpusta.
Tuossa lukee siis Warm wishes. Jää vain pahasti aallokon alle, et ei oikein näy kunnolla.

Pääsiäisen puuhastelua

Oltiin pääsiäisenä mökillä ja multa jäikin sit postaamatta su-ma ne itselleni vaatimani yks työ /päivä. Neuloin sielää töppösiä....Nuo ylemmät on järjettömän kokoiset! Tajusin vasta jossain vaiheessa, et koko on liian iso, mut en ole ollenkaan luotu purkamaan tekeleitäni, joten sinnikkäästi neuloin loppuun saakka. Voin kaikille vinkkinä mainita, että 40 silmukkaa ON liikaa tuollaiseen tossuun.....ellei ihmisellä satu olemaan kipsi molemmissa jaloissa....Mutta tulipahan itselleni nyt sit isot tossut käyttöön. Ja sisälle mahtuu hyvin parit villasukat!

lauantai 23. huhtikuuta 2011

iso punainen peitto


Tein myös sitten tuollaisen punaisen isomman peiton myyjäisiin. Peiton tikkasin napeilla. Kuvan innoissani jo räpsäisin, ennen kuin napit olivat paikoillaan, mutta nyt ne on. Laitoin nappeja n.10cm välein.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Ja taas peittoo....


Tällainen vähän pienempi välillä. Tämä on tikattu sillä lailla, et jokainen noista sisemmistä neliöistä on ommeltu ympäri.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Tämän päivän teema: Saippua


Tänään pakkailin saippuaa valmiiksi myyntipaketeiksi. Ja kohta alkaa taas ompelukonen laulamaan, niin, että saan huomisellekin jotain valmiiksi asti:)

Tällä lailla itseään persuuksille potkimalla saan mahdollisesti jotain valmiiksi asti ja pois nurkista pyörimästä. Toukokuussa laitan myös kirpparille rankalla kädellä tavaraa myyntiin, että sais vähän enemmän tilaa tähän huusholliin.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jälleen yksi iso peitto valmiina!

Myös tämä tilkkupeitto on minun normitekeleitäni suurempi. Aina on käynyt myyjäisissä niin, että peitot ovat olleet joillekin liian pieniä ja tilauksia on sitten tullut....Nytkin viimeisistä myyjäisistä on 4 tilausta sisällä ja odotan vain mittoja, että pääsen puuhailemaan niiden parissa. Nyt olen kaukaa viisas ja väännän valmiiksi jo isompia, vaikka minun pinnallani pienet on kivempia:).
Nyt muuten alkaa taas kertymään noita myyjäisiä siihen malliin, että ajattelin haastaa itseni: joka päivä täytyy olla yksi valmis tuote esiteltäväksi täällä. Se saa olla kortti tai kassi, ihan sama, kunhan se on myyntivalmis! Ja aika alkaa nyt.

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Torkkupeitto valmiina

Tein silloin joku aika sitten viisi tilkkupeittoa taustafleeceä vaille valmiiksi ja tänään sitten ryhdistäydyin ja ompelin tuon yhden valmiiksi asti! Se on oma ja mieheni suosikki. Se on aikuisen torkkupeiton kokoinen ja värit miellyyttävät meitä kumpaakin. Mutta.....oli miten oli, otan peiton mukaan seuraaviin kahteen myyjäistapahtumaan. Jos se menee kaupaksi, teen meille uuden jos jaksan ja jos ei, tuo kelpaa meille aivan mainiosti!!

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ihana kirpparilöytö!

En ole pitkään aikaan halunnut ostaa kankaita kirpparilta, ku joka paikka tursuaa ja ompeluinot on ollut hakusessa. Mutta viime päivinä olen yrittänyt saada isoa läjää tilkkutäkkejä raakileista kasaan. Eilen sain niihin reunakaistaleet ja nyt ne odottavat vain tikkausta. Näin ollen annoin itselleni luvan noukkia kirpparikärryyn tämän pussilakanan. Siitä tulee melko varmasti kerhokasseja:)
Ihana ilmakin ulkona! Kyllä nyt on niiiin kevättä rintamuksessa!!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

shamppanjaa Magnum-koossa!!


Tällaisen leimasimen hommasin joskus Sinellistä ja tiesin heti, et siitä tulee valmistujaiskortteja. Tein tilauksesta yhden ja pari muuta lisäksi. Pian on taas se aika vuodesta!

torstai 14. huhtikuuta 2011

onnittelukortti poijaalle


Viimeksi myyjäisissä olisi mennyt taas noita poikakortteja enemmänkin, niin päätin tehdä nyt hämähäkkimieskortteja, isoista hämyistä. Kuva on otettu joskus keskellä yötä ja on ihan tärähtänyt. Taustalle leimailin tiiliseinää.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tilausperhosia


Ystäväni mies tilasi 70-vuotiskortin, jossa tulisi olla perhosia. Tein hänelle pari vaihtoehtoa. Hän päätyi alempaan.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Ihania ruusuja!

Olin vanhan ystäväni häissä lauantaina ja pakko oli ikuistaa morsiuskimpun ruusut! IHANIA!
                                                    Aivan uskomattoman herkän värisiä!

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Yksinkertaista mummolle


Huomasin, et mulla ei ole ollenkaan kortteja mummoille ja itsekin tartten yhden sellaisen. Tekaisin noista joskus valmiiksi leikatuista paperinpaloista tuollaisen kukkakortin.
Osaako joku selostaa mulle, mikä hiton muutos tähän Bloggeriin on tullut?? Tää teksti on vaikee saada oikeaan kohtaan ja tonne ylös en saa tekstiä ollenkaan. Taas joku ihme päivitys, eikä multa ole kysytty mitään??

Iso läjä puolivalmiita valmiiksi!!


Joinain päivinä tekee mieli ihan hirveästi askarrella, mutta valmista ei synny. Saatan tehdä vaikka kuin paljon ihan raakileita ja siihen ne jää sitten odottamaan puuttuvaa tekstiä ja puuttuvaa kuvaa ja puuttuvaa ideaa yleensäkin. Sit taas on toisia päiviä, millon ei vaan todella huvita aloittaa mitään uutta, mutta jotain pitäis saada tehdä. Sillon kaivan tuon lootan esille ja otan sieltä raakileita ja alan työstää niitä valmiiksi. Eilen oli sellainen päivä.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Synttärikortteja välillä

Peruskortteja, kun niitä aina menee noissa myyjäisissä

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kortteja rakastuneille pareille

Tätä stanssia en olekaan ennen edes kokeillut, mut aika kivahan tuo on. Oli jo menossa myyntiin. Saa jatkoaikaa....


Kuva vanhasta elokuvalehdestä. Aika söpö!








maanantai 4. huhtikuuta 2011

Poikakortteja merirosvoaiheilla

Löysin kirpparilta merirosvokirjan ja tiesin heti mitä sillä teen.....
Mulla on ollut noita ihkuja merirosvoseinä3D-tarroja varastoissa jo pitkään, mutta en ole löytänyt kivoja taustapapruja niille. Nyt aarrekartasta tuli mainio tausta ainakin näihin.
Koko korteissa on iso, eli A5. Hauskoja poikakortteja pitkästä aikaa. Niitä menis aina enemmänkin, ku sais vaan tehtyä. Ja sais ideoita tasaisesti!

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ruusuja mummeille, mummuille yms.....

Taas ääriviivaa! Ja tällä kertaa siis aihekin on ajankohtainen. Eli isoäideille eri kutsumanimillä olen tässä kortteja väsännyt=)