tiistai 31. tammikuuta 2012

Friends are angels without wings

Näitä enkeleitä jäi yli joululta, joten niistähän nyt sitten kätevästi syntyi ystävänpäiväkortteja:)

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Huhuilijoita

Tein eilen illalla jokusen ystävänpäiväkortin. Tuota tekstiä ja erilaisia pöllöjä olen ennenkin käyttänyt. Nyt vain teksti on naputeltu sillä mun hienolla, Japanista saakka tuodulla Coharu-masiinalla. Siinä on ihania erilaisia tekstityyppejä, joista tuo miellytti silmääni eniten.

lauantai 28. tammikuuta 2012

Prokkista pukkaa....

Syy, miksi en ole saanut oikein noita ystävänpäiväkortteja aikaiseksi on, että sain jo aikapäivää sitten tilauksen tehdä 40 hääkutsua. Niitä nyt sitten olen vääntänyt ja itse asiassa viime yönä klo.1.00 ne olivat viimeistä koristetta myöten kasassa:) Itse olen tosi tyytyväinen kutsuihin ja todellakin toivon, että myös morsian tykkää!! Tässä pieni kurkistus projektin yhteen vaiheeseen, eli leimattuja, leikattuja syrämmiä, joita tuossa olen alkanut tuhrimaan tummemmaksi. Käytin kortin taustana, sydämissä ja vähän muussakin tuollaista ihanasti hohtavaa helmen väristä kartonkia Pandurosta.
Voi olla, että keväämmällä näytän kuvan kutsuista täällä, jos saan luvan tilaajalta.
Tänä iltana alkaa ystiskorttitehdas surisemaan ihan täböllä!!

tiistai 24. tammikuuta 2012

Loistopalvelua!!

Olen aikoinaan tilannut Annen Arkkikaupasta näitä ihania kalvoperhosia ja nyt tarvitsin niitä kipeästi yksiin kutsukortteihin. Huomasin kuitenkin, että Annen kaupasta ne olivat loppuneet ja otin häneen yhteyttä. Kysyin, että mistä hän niitä tilaa, josko voisin jostain niitä vielä saada. Hän kertoi, että tekee ne itse ja nyt on vähän kiirettä jonkun jälleenmyyjän tilausten kanssa. Lupasi tehdä ne ennen helmikuun alkua. Noo, meni varmaan 2 päivää kun minun perhosläjäni oli valmiina lähetettäväksi!! Että tätä minä kutsun henkilökohtaiseksi palveluksi!! 

Kiitos Anne!!

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kaunis Skåne!!

Vieläkään ei mitään valmista uutta näytille, joten kaivelin koneelta kuvia meidän loppukesän retkistä. Nämä kuvat jostain rannikkokaupgista/kylästä. Olisikohan kyseessä paikka nimeltä Råå? Tuossa siis joku lintujen pesimisalua tuon rantatien varrella. Ihmisten isoissa ikkunoissa näkyi kaukoputkia melkein joka talossa, kun he vissiin sitten niitä lintuja bongailivat. Upea paikka! Ja miten jännästi tuo aurinko tuolla verhon takana!
Tämä jonkun itse pienin kätösin väsäämä kyltti löytyy Helsingborgin hienostoalueelta. Voisi olla ihan hyvin vaikka minun tekemä. Ai, että mä suutun joka kerta kun ajan kävelytiellä vaunuilla p......n!!!

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

ihania popoja

Esittelenpähän nyt vielä sitten nämäkin, kun kerran tähän ralliin läksin:)
Täällä Helsingborgissa, keskustan ulkopuolella on Väla Centrum, joka on siis iso kauppakeskus. Ja hänet on valittu 4 vuotta putkeen Ruotsin Vuoden kauppakeskukseksi. No, ei se nyt ollut minun asiani, vaan se, että siellä on kauppa nimeltä New Yorker. Luulin jotenkin aikaisemmin, et se kauppa on kallis ja ei minua varten. Nyt kun livahdin sisään, huomasin olleeni täysin väärässä. Kannoimme mieheni kanssa sieltä ison kassillisen vaatteita pikkurahalla. Näitä tennareita oli pakko ostaa kahta eri väriä, kun parin hinta (ei alessa!!) oli 139SEK eli vähän yli 15€. Ei paha.

lauantai 14. tammikuuta 2012

Ostoksia täältä ja muualta maailmasta....

Kun ei näköjään mitään uutta saa aikaiseksi, niin aina voi shoppailla tarvikkeita ja esitellä niitä sitten täällä:)

Ja nyt, kun on vielä alealealeale, niin kyllä pihin kannattaa shoppailla. Se on kuin rahaa laittais pankkin!! 
Mulla jäi Sinellin ale ihan väliin, kun tultiin takasin tänne Ruotsiin, ennen, kuin minua infottiin sellaisesta, mutta onnekseni Panduro tarjoaa tavaroitaan jopa 70% halvennuksella!!! Tässä näitä:
Ja tällaisia ihania pitsejä ja teippejä ja vaikka mitä muutakin Nina toi mulle silloin Japanista, kun myös teippitekstaaja kotiutui:

perjantai 13. tammikuuta 2012

Tänään Helsingborgissa

Suomessa kuulemma tulee aika paljon lunta......

Me käytiin tänään ennen neuvolaa vähän sorsalammella kävelyllä. Ihana auringonpaiste!!

perjantai 6. tammikuuta 2012

lisää namusia!!

Tämä vuoden alku näköjään innostaa bloggaajia jakamaan kaikenmaailman herkkuja omissa blogeissaan.
Ihana, inspiroiva Ellis arpoo 5-vuotis namun omassa blogissaan. Käykää ihmeessä visiitillä hänen sivuillaan!!

tiistai 3. tammikuuta 2012

Bloginamuja tarjolla

Sanna tarjoaa namusia blogissaan! Käypä kurkistamassa hänen upeita luomuksiaan!
Hän tekee aivan uskomattoman hienoja kortteja ja todella näkee vaivaa jokaisen yksityiskohdan eteen! 

Pieni kevät

Jälleen kerran pääsi Nina yllättämään! Joka vuosi hän löytää jostain maailman kolkasta mulle sellaisen joululahjan, joka pudottaa mut täysin penkiltä! Ja harmillista kyllä hänelle on ihan mahdotonta keksiä lahjaa, jota hänellä jo ei olisi, tai , joka yllättäisi hänet.....Tänä vuonna tosin ostin hänelle kirjan, jota hän ei vielä omistanut! 

Mutta minä sain siis häneltä tällä kertaa koneen, jonka nimi on  Coharu, joka muistaakseni tarkoittaa "pieni kevät".

Se hieno pieni kevät on siis tällainen pieni matkalaukun näköinen laite, jolla saa masking teippiin kirjoitettua tekstiä monenlaisilla kirjaimilla. Ja kaikenlaisia kuvia ja symboleja voi myös tehdä!! Tuskin maltan odottaa, että pääsen kotiin kokeilemaan tätä ihanaa vekotinta!! Teippejäkin on monenlaisia mukana!