sunnuntai 19. elokuuta 2012

Still alive!

Täällä ollaan yhä hengissä ja kaikki kunnossa!
Ollaan muutettu Suomeen takaisin ja hirrrrveesti on ollut kiirettä asunnon, lasten ja työn kanssa. Askartelut on mulla mielessä paljonkin, ainakin silloin kun katselen noita laatikoita tuolla lastenhuoneen nurkassa....Yhden kortin sain hikiseen väännettyä ystäville hääkortiksi, mutta oli taas niiiiin kiire, etten saanut edes kuvaa otettua.
Kohta pitäisi oikeasti alkaa tehdä niitä joulukortteja, jos meinaan ehtiä edes omat saada aikaiseksi.
Syyskuun eka viikonloppu menen Taavan järjestämään askarteluviikonloppuun Orimattilaan!!! Ekaa kertaa tuollaisessa tapahtumassa mukana ja ollaan kertakaikkiaan Ninan kanssa otettu huone ja meinataan askarrella koko rahalla ympäri vuorokauden! Oln tohkeissani! Silloin täytyy aloittaa joulukortit viimeistään.

Mutta asiaan. Olen saanut tunnustuksen!!


Tämä on tullut Kristalta, joka sattuu olemaan ystäväni Helsingborgin ajoilta. Tiemme erosivat, kun hän perheineen muutti Norjaan ja nyt me sit Suomeen. Kristan seikkailuja voitte seurata täältä. Kiitos Krista!

Säännöt tässä ensimmäisessä tunnustuksessa, jonka osasin jakaa menee näin:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it - lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Haluan jakaa tämän muutamalle blogille, joita seuraan aktiivisesti:

Emmo: inspiroiva blogi ja pidän todellakin Emmon tyylistä käsitellä asioita, elämää ja käsillätekemistä!
Korttipaja Sannas: ihanan monipuolinen askartelija. Pakko käydä aina kurkkaamassa, että mitä se Sanna tänään on kehitellyt.
Pammu: Mahtava tyyli! Tekee paljon yksinkertaisia juttuja, mutta ei välttämättä yksinkertaisesti!
Pitsilaatikko:ihana blogi, jota kirjoittelee ihana tyttö:) Hän tekee kierrätyskamoista koruja ja käyttöesineitä. Elämäntehtävänään kierrellä kirppareita yms. ja tehdä löytöjä. Tunnistan itseni....
Susannan työhuone:Rohkea, taitava käsityöyrittäjä, joka pui blogissaan vanhan asemarakennuksen remonttihuolia ja-iloja sekä kertoo pienyrittäjyyden kommervenkeistä

Tässä nyt siis 5 sellaista blogia, joita luen. Niitä olisi vaikka kuinka paljon, mutta näille blogeille tunnustuksen annan ja tietysti rohkaisen teitäkin käymään kurkistamassa!