keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Konfirmaatiokortti

Viikonloppuna oli yhdet rippijuhlat ja päädyin tekemään pitkästä aikaa tällaisen haitarimallisen kortin rahataskulla.

 


tiistai 16. kesäkuuta 2015

kortteja ihan randomina

Nyt on taas niin ihana askartelu-flow päällä, kun ei ole yhtään tilausta sisällä ja saa tehdä ihan minkälaisia kortteja vaan sattuu tulemaan. 
Lähinnä olen vaan kasaillut kortteja tuosta pöydältä löytyneestä sälästä ja puoliksi tehtyjen laatikosta. Synttärikortteja tietysti tarttee aina ja ihan kiva, jos niitäkin sattuu tulemaan tehtaalta, mutta nyt vain istuskelen pöytäni ääressä ja nautin askartelusta! Aurinkokin paistaa.....Kivaa!

Kortteja vauhdikkaille viiskymppisille

Miesmäisellä linjalla mennään.....
maanantai 8. kesäkuuta 2015

Onnittelut LVI-asentajalle!

Kävin yhtenä päivänä taas Suomalaisessa. Siellä oli vain yksi tällainen vihko kuviopapereita jäljellä. Tosi kivoja papereita ja hinta vaivaiset 2,90€. Sieltä löytää kyllä usein tosi edullisia juttuja. Pitää vaan käydä tasaisin väliajoin tarkistamassa tilanne.


Miehen kummipoika tosiaan nyt sitten valmistui LVI-asentajaksi ja hänelle väsäsin nopsaan tällaisen kortin. Netistä nappasin tuollaisen ilmaisen kuvan, joita saa omaan käyttöön sieltä latailla. Ja taustalle tietysti tuosta uudesta paperikosta yksi sivu!sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kortti 50-vuotiaalle heppanaiselle

Sain tilauksen kortista, jossa haluttiin näkyvän asioita sankarista; hän on parturikampaaja ja rakastaa hepoisia ja siis täyttää 50. Tällaisen tein. Toivottavasti tykkää!