keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Ostoksia Torontosta

Nyt siis ihan luvan kanssa sain seota Toronton matkalla=) Olisin halunnut käydä vaikka kuin monessa askartelukaupassa reissun aikana, mutta taas perinteiseen tapaan kaikki sellaiset liikkeet oli tosi kaukana kaupungista. Löysin sit kuitenkin yhden kaupan;Scrapbook by design. Sieltä sit innoissani shoppailin tietysti leimasimia ja papruja ja jonkin verran muuta sälää. Oli aika kallis kauppa. Useammat tuotteet saa kotosohvalla istuen halvemmalla netistä. Paprut oli alle 0.70€. Tämä läjä taasen löytyi Dollarin kaupasta, eli jokainen tuote sen vajaa 0.70€. No siis tietenkin nuo Prismacolorit ja Krazy gluet on ostettu taiteilijatarvikeliikkeestä
Vanhoja LIFE-lehtiä löysin liikkeestä nimeltä Worlds largest bookshop. Lehdet 40-luvulta.

Sitten läjä askartelu-ja tilkkulehtiä. Noi Somersetin lehdet on aivan mielettömiä!! Niillä on monta eri teemalehteä. Jos joku tietää jonkun mestan Suomessa, mistä niitä saa, ni kertokaa ihmeessä! Se on siis itse asiassa Jenkkilehti.


Nyt taas pitäisi saada muutama tuotos aikaiseksi, mut mun selkä on niin kipeä, etten pysty pitkään istumaan paikallani. Se meni epäkuntoon siitä helkkarinmoisesta kävelystä ympäri Torontoa huonoissa kengissä. Nyt ei pysty seisomaan, kävelemään, eikä istumaan. Mutta kyllä se oli sen arvoista!



Ei kommentteja: