lauantai 11. lokakuuta 2008

Vintage korttikurssin satoa

Tulin juuri kotiin Sinellistä, Tenten pitämältä korttikurssilta. Oli tosi kiva kurssi ja mukavia uusia tuttavuuksia! Itse sain aikaiseksi 3 korttia ja yhden nappilaatikon melkein valmiiksi. Kurssin satoa voi ihmetellä Yrjönkadun Sinellin ikkunassa vissiin ensi viikosta lähtien. Kiikutamme kaikki omat tuotoksemme sinne näyttelyyn. Värit näkyy harmillisen vaaleina, mutta ideana siis revittyä paperia apuna käyttäen tuputtaa muutamaa eri väriä suoraan korttipohjalle. Myös tuo kuva on vanhennettu Distress inkillä, vaikka se näyttääkin ihan mustavalkoiselta. Tuo sanomalehti on vuodelta 1928 ja tos ihanan pikkutekstileimasimen ostin itselleni myös kotiin, kuten moni muukin kurssilainen


Tytön uimapuku on väritetty Chalks-väreillä. Kokeilin kyseistä tekniikkaa eka kertaa ja täytyypi ehken hankkia värit myös kotiin. Kortin päälle olen lisännyt siveltimellä vähän helmiäisjauhetta, jota mulla löytyy kotoa paljon eri värejä, kun joskus olin aika innostunut niistä, mut ne jäi tossa välissä unholaan. Nyt kaivan ne kohta esille ja alan tehdä lisää kortteja tällä tyylillä.


Tämä loota on siis tarkoitettu nappien ja muiden pikkujuttujen säilytykseen. Hän on vielä vähän kesken. Vaatii vähän mustetta ja kuvia. Aika vain loppui kurssilla kesken. Ennnen kurssi ajattelin, et 6 tuntia.....miten sen saa kulumaan, mut sit olis loppujen lopuksi voinut istua vielä pari tuntia lisää.








Ei kommentteja: