keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Ajattelin pelastaa planeetan pähkinöillä!!

Luin taannoin Navettakissan blogista jutun pesupähkinöistä ja voin kyllä kertoa, että olin jonkun verran epäileväinen niiden suhteen. Ja siis alunperin epäilin, että hän on ihan omasta päästään keksinyt koko homman, kun hän on vähän vekkuli tyttö, jossa on hitunen savolaista kieroutta, mutta eipä mittään. Tuollaisia pähkinöitä todellakin on myynnissä ja ne vieläpä toimii!!!

Olen aivan onnessani tästä löydöstä, koskapa meillä pestään todella paljon pyykkiä ja poden siitä jatkuvaa huonoa omaatuntoa. Nämä pähkinät voi käyttää kahteen kertaan, jos pesee pyykit alle 60 asteessa ja niitä tarvii vain n.6 kpl/kone. Tällä systeemillä paketti kestää varmaan vuoden. Ne ei sisällä minkäänlaista tuoksua, eikä huuhteluainetta tarvitse käyttää ollenkaan, koska pähkinöissä itsessään on sellainen pehmentävä ominaisuus. Kestovaipat pesen kyllä yhäkin ihan tavallisella pesuaineella ja sappisaippualla, pitäisi kyllä ihan huvikseen kokeilla niihinkin noita. Jostain syystä olen vain olettanut, et ne ei lähde pähkinöillä puhtaaksi, kun ne ei valkaise. Ja mieheni haisevat pelikamat pesen tuoksuvilla aineilla, muuten se pinttynyt p....an haju pilaisi hengitysilman koko asunnossa!

Suosittelen kaikille ainakin pähkinöiden testausta! Ajatelkaa, jos nämä alkaisi kiinnostaa ihmisiä ihan tosissaan, niin kuinka paljon vähemmän tulisikaan kaikenmaailman päästöjä vesiin. Se on hirvittävä m,äärä, kuinka paljon pyykkiä tässäkin maassa pestään ja usein ainetta annostellaan liikaa.

Nyt vaan pähkinäkauppaan! Näitä saa ainakin luontaistuotekaupoista. Itse hain pakettini Jumbon Life-liikkeestä. Maksoi vissiin jotain 9 euroa. Aika halpaa, kun ajattelee, kuin kauan tuo paketti kestää!

Ei kommentteja: