torstai 4. maaliskuuta 2010

Uusia kankaita. Taas......

Nyt kävi sitten niin onnellisesti, että taas sain tilauksen siitä Elm Streetistä tehdyn kääntökassin ja se on multa jälleen loppu. Toiselle puolelle toivottiin sitä samaa musta-valkoista pallokangasta, mitä mm. tuossa läppärilaukussa on.
Eihän se taas auttanut muu, kuin lähteä kohti Hyrylän Eurokangasta. Ne ihanat englantilaiset kankaat oli monet jo myyty loppuun. Onneksi Elm Streetiä vielä löytyi pakan jämät. Pallokangas oli loppu, joten ostin muita musta-valkoisia kankaita vaihtoehdoiksi ja laitan ne tähän nyt esille, niin, että R voi käydä kurkkaamassa, josko jompikumpi noista miellyttäisi? Itse tykkään kummastakin tois paljon ja nyt huomaan, et mulla jämähtänyt päälle tuo kaupunki-teema. Kaikki sellaiset tarttuu nykyään mukaan. Siellä oli myös London-nimistä kangasta, joka oli aivan mieletön, mutta en sit raskinut enää sitä ostaa. Ehkä huomenna sitten......

Alemmat kankaat on tämän päivän kirpparikeikalta napattu mukaan. Myös vihreä miellyttä silmää tällä hetkellä, joten ilmeisesti alkaa olla vähän kevättä rinnuksissa=)

Ei kommentteja: