maanantai 24. toukokuuta 2010

Ostokset Vegasin askarteluliikkeestä

Tarkoituksenani oli jälleen kerran käydä useassa askarteluliikkeessä loman aikana, mutta kaikki sellaiset kaupat on tietysti aivan siellä kaupungin laidalla ja välimatkat on todellakin aika pitkiä. Sitten ongelmana on se, että muuta seuruetta ei kiinnostaa tuhlata kokonaista lomapäivää kiertäen tuon alan liikkeitä....Joten nyt kun meillä oli vuokrattuna auto, valitsin kaksi osoitetta; toinen oli Scrapbook megastore ja toinen oli yksi monesta Michael´sin liikkeestä. Ensimmäinen löytyikin hienosti ja sen vieressä sattui sopivasti olemaan Rossin kauppa, niin, että meidän äiti ja mun mies vauvan kanssa viihtyivät mainiosti aika pitkäänkin. Tuota liikettä lähellä oleva Michael´s oli lopetettu ja ei enää viitsitty lähteä kauemmaksi ajelemaan.

Hirveästi oli megastoressa tavaraa ja ihmeteltävää. Kovat oli hinnat sielläkin, mutta kyllä kuitenkin hiukan halvammat kuin täällä meillä. Tällaisia vain ostin:
Sitten tietysti sujuvasti sujahdin muiden sekaan sinne Rossille-Dress for less ja ostin viisi mekkoa, muutamat alusasusetit, villatakkeja, paitoja.....ja sain kuin sainkin aikamoisen summan tuhottua=) Tuolla Rossilla on siis sama idea, kuin Winnersillä Kanadan puolella: eri valmistajilta tulee viime kauden kamaa ja varmaan jotain pikku-viallisia juttuja myyntiin aivan polkuhintaan. Siellä oli nytkin ihan Calvin Kleinia ja sit sellasia merkkejä, jotka ei meilläpäin ole millään lailla tunnettuja. Mutta juhlavat mekot hintaan 12.99 USD, ni eihän niitä voi sinne jättää roikkumaan!!

Ei kommentteja: