perjantai 30. heinäkuuta 2010

Pari juttua vaan.....

Sain ystävältäni Itä-Suomen tuliaisina Virkkukoukkusen tiskirätin ja magneetin. Nää kaikki sen firman tuotteet on niiiin positiivisiä, et aina hymyilyttää ku niitä näkee. Kaverilla on jääkaapin ovessa magneetti, joka sanoo:Mie meen etteenpäin vaikka pakki päällä! Se kertoo ihan kaiken siitä rouvasta. Niin se tekee.
Sitten vihjeenä kaikille Superfoodin ystäville. Käytiin siis siellä Itävallassa ja löysin sieltä näitä Goji-marjoja ja muita ihania kuivattuja juttuja. Tosi hyviä!! Ja hinta oli pari euroa/pussi ja osa halvempiakin. Käsittääkseni Suomessa jonkun verran kalliimpia? Mutta ostin sit ihastuksissani monta pussia, koska olen kuullut noiden marjojen terveysvaikutuksista. Tuo Goji on vähän niinkuin rusina, mutta hyvänmakuinen sellainen, hiukan pippurinen. En pidä rusinoista ollenkaan, mutta siihen kuitenkin vertaisin tätä herkkupalaa.....
Nuo viinirypäleet on kuivattu niin, että niistä on tullut rapeita, ei siis rusinoita. Ihan niinkuin jotain namuja, mutta varmaan vähän terveellisempiä=)

Ei kommentteja: