keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jälleen yksi iso peitto valmiina!

Myös tämä tilkkupeitto on minun normitekeleitäni suurempi. Aina on käynyt myyjäisissä niin, että peitot ovat olleet joillekin liian pieniä ja tilauksia on sitten tullut....Nytkin viimeisistä myyjäisistä on 4 tilausta sisällä ja odotan vain mittoja, että pääsen puuhailemaan niiden parissa. Nyt olen kaukaa viisas ja väännän valmiiksi jo isompia, vaikka minun pinnallani pienet on kivempia:).
Nyt muuten alkaa taas kertymään noita myyjäisiä siihen malliin, että ajattelin haastaa itseni: joka päivä täytyy olla yksi valmis tuote esiteltäväksi täällä. Se saa olla kortti tai kassi, ihan sama, kunhan se on myyntivalmis! Ja aika alkaa nyt.

2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Moikka Noora! Sun tilkkupeitot on upeita, ihanan raikkaat värit. Tikkaatko peittoja mitenkään? Itse olen tehnyt yhden ainoan parisängyn tilkkupeiton ystävilleni häälahjaksi. Jäi varmaan myös viimeiseksi, niin suuritöinen se oli. Tikkasin käsin koko valtavan peiton ja sormenpäät olikin sitten neulanreikiä täynnä:)

noora kirjoitti...

Moikka!
Pikkuiset vauvan vaunupeitot tikkaan koneella ristiinrastiin ja nuo isommat pistotikkaan, mm.napeilla tai ihan vaan yksittäisillä pistoilla. Koneella en niitä rupea surttaamaan ja käsinompelua vihaan yli kaiken. Pakko ne kuitenkin on jotenkin tikata, et kestäävät konepesua.