maanantai 19. syyskuuta 2011

Uusi stanssi koekäytetty

Leikkelin jo joku aika sitten noita kauriita tai poroja tai mitä hyö nyt sit ovatkaan. Viime yönä he pääsivät korttipohjalle.
Liimasin ensin pahville sanakirjan sivuja, joissa jotain sanoja liittyen jouluun; present, Christ.....ja sit stanssilla kuvat ulos uunista. Nyt ne oli helppo laittaa sitten kohotarroilla kiinni tohon, kun tausta on tukeva.
Kortit tehty tollaselle pitkulaiselle korttipohjalle.

Tein muuten sit tuossa yksi ilta aikamoisen tilauksen Paperellaan....vaikka pyhästi olen vannonut, että nämä tarvikkeet riittää seuraavan vuoden ajaksi. No mutta kun neliöpohjat loppui tyystin, ni siitä se ajatus sitten lähti......Nyt pitää ollakin sit tosi ahkerana ja vääntää kortteja hullunkiilto silmissä.

6 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

wau!!! upeat kortit!!! =)

Inka kirjoitti...

Mielettömän kauniit!! Ihana tuo stanssi :))

Mikä muuten on tuo oikeanpuolimmaisen kortin taustapaperi? Ja minkä valmistajan stanssi on?

noora kirjoitti...

Kiitoksia! Stanssi on Tim Hotzin ja paperista ei mitään havaintoa.....tuo taisi olla viimeinen pala sitä kyseistä paprua. Yritin äsken kaivella paperiroskia, mut en löytänyt mitään johtolankaa hänestä....sorry. Jos joku tietää, niin vinkatkaa Inkaa!

Inka kirjoitti...

Kiitos tiedosta kuitenkin :) Kovasti pohdin jo tämän vuoden joulukortteja ja tuo paperi kolahti heti. Mutta alanpa koluamaan vaikka nettikauppoja, mukavaa puuhaahan se on ;)

noora kirjoitti...

Se on kuule erityisen kivaa hommaa! Ja yleensä huomaat, että yli satanen on mennyt ja sitä tiettyä paperia et ole löytänyt!

Noora kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja <3 <3 <3