lauantai 13. lokakuuta 2012

Kortti vanhalle merimiehelle

Sain tilauksen joku aika sitten. Ystäväni miehen isä täytti 70 v. ja halusivat hänelle kortin, joka kertoo hänestä. Sankari on vanha skönäri. Tartuin siihen ja kaivoin esille Ruotsin vuoden aikana hamstraamani  70-luvun merenkulun lehdet. Niissä oli ihania kuvia vanhoista laivoista ja merimiehistä. Oli pakko toteuttaa kortti vähillä matskuilla, koska kaikki askartelusälä oli (on yhä edelleen) pakattuina laatikoihin. Leikkelin siis yksinkertaisesti kuvia ja tein innoissani monta eri korttia, kun, kuten jotkut jo vanhastaan tietävätkin, tykkään yksinkertaisesta.
Kaverit näkivät kortit ja ottivat sitten kaikki neljä. Itse en edes tajunnut, että kuva on kokonainen, kun nuo kaikki 4 laitta peräjälkeen.....Nuo kaksi ylintä on selkeästi sama laiva, mutta nuo kaksi muuta täydentävät teoksen. 
Koko porukka lähti juhlimaan pyöreitä ulkomaan matkalle ja juhlakalu sai tälläisen korttisarjan sitten onnitteluineen.  Ihan tosiaankin on kyllä niin perus liimaa-leikkaa-askartele, mutta eipä mieshenkilölle varmaan kovin paljon rusetteja ja ruusuja tarvii laittaakaan?


3 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Wau, tosi tyylikkäitä kortteja :)
Ihanan nostalginen "korttisarja"

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Palapeli oli "suksee"!!!!!!!!!!

t. Nina

noora kirjoitti...

Kiva kuulla, että päivänsankari tykkäsi! Hauska juttu, että itse en edes tajunnut tehneeni täyden palapelin:)