sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hyvää joulumieltä jakamaan!

Jos mietit kuumeisesti vuosi toisen jälkeen, miten voisit olla avuksi suomalaisille hädänalaisille lapsille, käypä kurkistamassa Hopen sivut.

Lyhyesti: Hope-yhdistys on perustettu aikoinaan nimenomaan auttamaan Suomessa asuvia vähävaraisia lapsia. Järjestö mm. rahoittaa lapsille harrastuksia ja tukee muutenkin ihan läsnäolemalla lasten puuhissa. Ovat käyneet esim. skeittikurssilla ja kylpylässä.

Joka joulu vapaaehtoiset keräävät joululahjoja perheisiin ja vastaanottokoteihin. Myös meidän työporukka tekee niin nyt jo ties monettako joulua. Ideana meillä kylläkin on se, että koska meitä on ISO porukka, pyydämme eräästä vastaanottokodista listan lapsista, joiden tiedetään viettävän joulunsakin siellä ja keräämme rahaa työkavereilta Nina tilille.  Lapset saavat itse sitten kirjoittaa, mitä heiltä puuttuu. Normaalisti jokainen on saanut lelun ja vaatteen. Nina on ollut ihan mieletön! Hän käy sitä mukaa hakemassa kaupasta sen ja tuon haalarin, kun sopiva lahjoitus napsahtaa tilille. Muutama vuosi sitten kävin viemässä erääseen perheeseen isot kasat vaateapua Hopen varastolta ja samalla vein kaikille perheen jäsenille pienet joulupaketit meidän perheeltä. Siitä jos jostain sai kyllä sen joulumielen.

Jos sinusta tuntuu, että haluat jotenkin auttaa, voit lahjoittaa  Hopen tilille suoraan rahaa, tai esim. tuon minunkin blogin sivupalkissa olevan lahjoituslaatikon kautta. Tai sitten voitte ottaa yhteyttä Hopeen ja kysyä, olisiko heillä osoittaa joku kohde/perhe, jolle voisitte ostaa lahjat tänä vuonna.

Voin kertoa, että tässä maassa on yllättävän paljon lapsia, jotka oikeasti tarvitsevat apua ja tukea!

2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Moikka Noora! Hienoa, että toit tämän tärkeän asian esille. Ja ihanaa, että teillä töissä jaksetaan edelleen olla aktiivisia. Minäkin olen Hope-vapaaehtoisena vienyt avustuksia suoraan perheisiin ja siitä puuhasta saa itselleen todella hyvän mielen. Puhumattakaan lapsien ja perheiden ilosta, kun he saavat kaipaamaansa apua ja tunteen siitä, että heistä välitetään. Minulla on myös kummiperhe Hopen kautta ja muistan heitä joulun lisäksi myös synttäreinä ja muinakin aikoina.

Tehdään yhdessä hyvää! Noora, soitan sulle joku päivä:

noora kirjoitti...

Soita! Olisi ihana myös nähdä ihan livenä sinua!! Olet ajatuksissani!