perjantai 1. helmikuuta 2013

Tilauksesta kortteja ihan pikkuruisille

Ystäväni on menossa kummipoikansa ristiäisiin ja tarvitsi myös kortin tyttövauvalle. Mikä ihana tekosyy alkaa taas vääntää vauvakortteja! Lempipuuhaani!
Laittelin kaikki olemassa olevat korttini telineeseen, ikäänkuin inventaariota varten ja huomasin, että mulla ei ole ollut yhtään korttia ristiäisiin, yksi kortti poikavauvalle, nolla tyttövauvoille  ei yhtään synttärikorttia aikuisille ilman ikää, yksi tuparikortti....eli hommia onneksi riittää viikonlopun treffeille! Ystävänpäiväkortteja oli jokunen siunaantunut ja ne sain pussitettua tänään. Mutta tällaisia sain tänään aikaiseksi:


Tämä tosin oli jo melkein valmiiden pinossa. Vähän koristeita ja tekstiä, ni siinähän se.


Tässä "hiukan" epäselvä kuva ihan hauskasta kortista. Kuva vanhasta postikortista kopioitu vellumille, taustalla teksti Vincent van Goghin suusta about babies. Ihan yksinkertainen koristuksiltaan.


Sitten yksi tyttövauvoille, jossa taustalla sivu nuottikirjasta, jonka kaivoin kierrätyskeskuksen läjistä. Siinä tekstit suomeksi ja saksaksi. Sattui olemaan sopivasti tuollainen Kehtolaulukin kirjassa! Kuvat on leikelty isosta skräppipaprusta.



Ei kommentteja: