keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mihin mää oon ruvennut?

Lupasin sitten miehelle, että nyt alan ihan oikeesti tekemään tuotteita noista farkuista, joita olen vuosia kerännyt kirppareilta yms. tuonne kaappiin. Siellä ne oli Ruotsin vuoden aikana mökillä tallessa....Nyt on siis tullut se hetki, että olen alkanut leikellä niitä....Olen ahdistunut. Niistä ei tunnu tulevan valmista sitten millään. Leikkelen saksilla ihan vinoon ja mittasuhteet on ihan hakusessa.....Mutta ensimmäinen tilaus on tullut! Mieheni tilasi itselleen läppärilaukun farkuista ja lupasi ylpeänä kantaa sitä ympäriinsä ja mainostaa tuotetta kaikille kiinnostuneille.....Että pakko kai se on! Ja sitä paitsi lupasin yrittää olla niin reipas, että teen ylipäänsä mitä vaan laukkuja ainakin 20 kpl ennen 18.5. Että ei muuta ku vuan. Tänään oli kyllä niin paljon oikeita töitä, etten ehtinyt kun ajatella asiaa. Mutta äsken leikkasin taas pari lahjetta. Katotaan, kuin käy....
2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Tsemppiä vaan projektiin! Minäkin olen säästellyt aikani kaikenlaisia lasten risoja housuja, että ratkoisin muka vetskarit talteen, mutta kyllä ne on sitten lentäneet roskiin, kun em ole saanut aikaiseksi. Mutta farkuista varmaan tuleekin makeita läppärilaukkuja.

Maaret kirjoitti...

Farkuista läppärilaukku kuulostaa todella ihanalta ajatukselta. Toivotan onnea, että jaksaisit toteutukseen saakka ja saisimme täällä blogissasi ihailla valmiita tuotoksia:)