sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Rippionnitteluja tietokonepojalle

Tosi vaikea on miettiä, mitä elementtejä laittaisi korttiin, joka on menossa pojalle, jonka intohimo on tietokoneet. En haluaisi millään alleviivata stä harrastusta, ettei kortin saajalle tule sellainen olo, että pidetään ihan nörttinä. Päädyin hyvin yksinkertaisiin kokeiluihin. Mulla on tollainen keyboard fontti ja koristeeksi laitoin vain ihan IKEAsta ostettua washi-teippiä (joka ei pysy paperilla kinni ilman liimaa!! Et ei kovin laadukasta!) ja risti roikkumaan tuohon sivuun.

Tuo alempi  on tehty helmiäispaperille, jota en valitettavasti löytänyt enempää, olisin kyllä tarvinnut, mutta tein sitten toisen intialaiselle käsintehdylle paperille, joka tässä nyt ensimmäisenä esillä. Paperissa on kukkia mukana antamassa vähän rosoisuutta.

Reunat vähän sutaistu tuossa paperissa mustalla DI:llä ja kehystetty mustalla paperilla. Itse tykkään kyllä, mutta pelkään, että tuli sittenkin aika vaisu. Yritän illalla saada vielä jotain monimutkaisempaa tehtyä....2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Jotain tällaista olisin tarvinnut viime kesänä, kun oma nörttini pääsi ripille :) Ei tosiaan näytä yhtään vaisulta. Rehellisesti sanottuna, ainakaan omat poikani ei välitä tuon taivaallista onnittelukorttien ulkonäöstä. Toivottavasti muut osaavat arvostaa.

Paula kirjoitti...

Just hyvä teinipojalle! Ei liikaa krumeluureja, mutta tuo näppisfontti saattaa tehdä sen, että poika katsoo tätä kauemmin kuin sekunnin :)