lauantai 3. toukokuuta 2014

Kevätmyyjäiset N'avetan pihapiirissä 4.5.2014!!

Huomenna olen mukana N'avetan kevätmyyjäisissä. Tänään kävin vasta ensimmäistä kertaa koko paikassa, kun vein tavaroitani jo valmiiksi sinne. Koska asumme Tuusulassa ja tuo ihana paikka on Sipossa, ei tule ohi ajeltua. Ystäväni kuitenkin asuvat ihan tuossa lähellä, joten voin kuulkaa kertoa, että tämä vierailu ei jää viimeiseksi. Otin muutaman kuvan kiireessä. Meillä kaikilla oli han kamala kiire eri paikkoihin, joten nämä kuvat eivät kyllä ole mitään sommiteltuja ja hienoja kuvia, mutta halusin ikuistaa paikan, että saan kertoa teillekin, että tällainen paikka on olemassa. Olen aivan innoissani! Toivottavasti huomenna ei sada lunta. Ainakaan koko päivää....Tapahtuma alkaa klo.12.00 ja tästä linkistä pääsette katsomaan ketä kaikkia on paikalla! TERVETULOA!!!

Tässä on N'avetan kahvila, josta saa ihania leivonnaisia ja keittolounasta hintaan 5,90€! Erittäin halpa, iso kupillinen maistuvaa keittoa. Ostettiin tänään mukaan 10 annosta ja hyvin meni kaikki lapsillekin!


Pihapiiriä, jossa mm. iso talo, jossa järjestetään erilaisia tilaisuuksia, savusauna, uima-allas....

Villa Nokkonen, jossa toinen emännistä myy IHANIA sisustusjuttuja! Hinnat erittäin sopivat. Katsoin ensin ovelta, että ei taida olla meikäläisen kukkarolle, mutta väärin luulin, ei todellakaan ollut kallista. Tavaraa hän tilaa mm. Ranskasta ja tekee myös paljon itse, esim vanhoista ikkunanpokista ja ovista.Kuvia Villa Nokkosen sisätiloista.
Tässä yksi minun ostokseni:) Marseille-saippuaa lastuina. Ihana tuoksu! Tällä meinaan pestä tänään lakanapyykit! Ja huuhteluaineeksi ostin viinietikkaa. Huomenna ehkä joudun sijoittamaan vaniljan tuoksuiseen Marseilleen.....ja ehkä laventeliin?


Tulkaa siis sankoin joukoin huomenna tutustumaan ihanaan paikkaan ja moikkaamaan meitä myyjiä!!


1 kommentti:

Etanaelli kirjoitti...

Tämä on TODELLAKIN upea paikka! En kai muuten ramppaisi siellä suunnilleen joka toinen päivä :) Ja sun kuvat on tosi hyviä, kirkkaita. Käytitkö salamaa? Nähdään huomenna!