lauantai 6. syyskuuta 2014

INSPIRAATIO

Kävin tänään toista kertaa elämässäni Leimailutaivaassa ja mulla oli noin puoli tuntia aikaa juosta mesta läpi eksymiseni takia. Navigaattori vei mua ihan minne häntä huvitti.....Onneksi tuurilla satuin oikeille huudeille ja tajusin ajoissa, että laatikon mies käskee minun mennä ihan eri suuntaan ja vetäisin pihaan. Juoksentelin ympäri halleja ja tein pari ostopäätöstä. Rahaa on palanut viime aikoina aika kiitettävästi kaikenmaailamn ostoksiin...Olin Tallinnassa ja tein ihan pikkiriikkisen tilauksen Sizzixin alennusmyyntiin.

Mutta nämä leimasimet oli vain pakko saada.


Ja eräs Daami Paperilohikäärmeen pisteellä teki kaikkea ihanaa näillä nestemäisillä akryylimaaleilla, että mun oli ihan ehdottomasti saatava muutama niitä kokeiltaviksi. Värisävyjä oli tietysti kamalasti, mutta nämä neljä valikoin sieltä mukaani.
Mulla oli niin kiire, että en edes demoilijan nimeä kysynyt, mutta tajusin sentään kysyä, onko hänellä blogia, mistä hänen taideteoksia voi ihmetellä. Ja sehän on: Maikkis. Kävin jo vähän nopsaan katsomassa blogia ja nyt kun painan enter, menen uudestaan ihailemaan hänen ihania juttujaan!


Poikien kanssa sitten vähän sotkettiin....


Ja sain aikaiseksi tällaisia sotkuja, joista ehkä kuivittuaan tulee poikamaisia onnittelukortteja. Karkasi kyllä vähän käsistä ja luulenpa, että en saa ihan kaikista valmista tuotosta aikaiseksi. Mutta kiva jos muutaman!


Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!!


1 kommentti:

Saija kirjoitti...

Kiinnostavia löytöjä, erityisesti nuo akryylimaalit! Kiva nähdä miten niitä käytät! Kävinkin jo kurkkaamassa Maikkiksen demo videon, kiitos vinkistä.