lauantai 15. marraskuuta 2014

Tampereen Kädentaidot messut

Perjantaina lähdettiin aikaisin jo matkaamaan kohti Tamperetta. Otettiin tällä kertaa Onnibussi ja kyllä kelpasi!! Lippu oli jopa edellisenä iltana ostettuna aivan älyttömän halpa ja bussi oli siisti, kaksikerroksinen kulkupeli. Kuljettaja kuulutti aivan todella miellyttävät kuulutukset suomeksi ja englanniksi ja perille päästiin!
Odotettiin, että perjantai on hiljainen päivä ja saadaan rauhassa kierrellä.....No juu kuulkaa ei ollut väljää! Tosi paljon oli porukkaa liikkeellä! Hieno tapahtuma kaikin puolin!


Ostoksia tuli tehtyä aika paljon ottaen huomioon, että rahaahan mulla ei nyt sit ollut juurikaan....Onneksi on nuo luottokortit keksitty!!


2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Ai sinäkin olit siellä! Ei kuitenkaan törmätty eli porukkaa oli kuitenkin niin paljon, vaikka ajattelin, että on väljää. Me tultiin reteesti junalla, kun eläkeläislippu on suorastaan halpa ja avustajani pääsi ilmaiseksi :) Olin siis pyörätuolin kanssa liikkeellä.

noora kirjoitti...

No voi vitsi! Eipä tiedetty, että olit siellä! Oltiin tyttöporukalla liikenteessä ja oli kyllä suht.antoisa, vaikkakin piiiiitkä päivä!