sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lähimpien jouluruokailu

Olen ollut tässä mieheni suvussa jäsenenä jo 16 joulun ajan ja joka vuosi ennen joulua perhe kokoontuu anopin ja apen kotiin syömään yhdessä. Viime vuonna he sitten ilmoittivat, että nyt on ydinperhe kasvanut niin isoksi, että 2014 ruokailua ei enää heidän kaksiossaan järjestetä. Ei vaan mahdu. Heillä on siis 3 poikaa ja koko tämä meidän poppoo on yhteensä tällä hetkellä 22 kpl.....No, otimme haasteen vastaan ja järjestimme ruokailun meille kotiin. Ja paikalle tuli 21 henkilöä. Yhdellä nuorella morsiammella oli muuta menoa, kaikki muut pääsivät paikalle! Hyvin mahduttiin ja ruokakin riitti!! Jokainen toi jotain ja toimi hyvin!

Saimme tilaamamme talven yön aikana ja maisema takapihallamme näytti aamulla tältä:


Anopin tuoma ihana joulutähti


Joulupöytä iltavalaistuksessa. Sohva raahattiin minun työhuoneeseen. Kaikki mahduimme siis saman pöydän ääreen. Siinä on muutama pöytä pohjana ja pari jättivaneria kantena.


Ruokaa....


Käpy...


Juhlien jälkeen sohva takaisin omalla paikallaan. Tuo ihanaa ihanampi pöytä on synttärilahjani omalta puusepältäni!! Aivan mahtava yllätys minulle viime viikonlopulta ja ruusutkin vielä elossa.
Sain häneltä myös liput Vain elämää- konserttiin:)


Sovimme jo porukan kanssa, että teemme tästä uudesta joulujuhlasta perinteen. Jos kaikki menee hyvin loppuun saakka, ensi vuonna meitä on ainakin 23 kpl, ellei joku muukin, kuin L&L vielä yllätä......:)

Ei kommentteja: