torstai 17. syyskuuta 2015

U6-kauppa ja -verstas

Mun pitäis nyt mennä nukkumaan, kun juurikin tultiin rättiväsyneinä Elämä Lapselle- konsertista, mutta huomattiin kotiin tullessa, että olin ottanut lakanat pesuun ja alettiin sitä sitten siinä väsäämään. Otin innoissani pyykkinarulta juuri pestyt ihan uudet ja ruttuiset 8-ratikka tyynyliinat. Rakastan noita tyynyliinoja ja en voinut vastustaa noita värejä. Nuo eivät ole ensimmäiset vastaavat tässä taloudessa. Eikö ole kauniita? Nyt ei kyllä enää jaksa alkaa silittämään....Olettekos käyneet Sompasaaren U6 (uusix)-kaupassa? Aivan ihania, laadukkaita ja edullisia käsitöitä!! Ja tarina tuotteiden valmistuksen takana on hieno! Käykää lukemassa juttu siitä miten nämä kaikki ihanat jutut valmistuu. Lyhyesti: Tuotteita valmistaa kurssitettavat työttömät. Ehkä osa vähän uudelleen sopeutumassa työelämään ja systeemiin. Mutta kurssille on siis valittu ihmisiä, jotka ovat HALUKKAITA aloittamaan uuden elämän ja uuden jutun, mutta eivät välttämättä edes tiedä olevansa noin taitavia. Heitä ohjaa alan ammattilaiset! Minusta on hienoa, että tällaiseen on määrärahoja!! Toivottavasti myös jatkossa! Tämä jos jokin on TÄRKEÄÄ!!!

Tutustukaa aiheeseen:

http://www.uusix.fi/
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, sain myös juuri tänään tuollaiset Usiix ratikkatyynyliinat. En ole käynnyt ko puodissa, mahtaako siellä olla lakanoita ko ratikka aiheella.

noora kirjoitti...

Kävin juuri viime viikolla ja pussilakanoita ei ollut, mutta joitain ihania tilkkupeittoja olivat tehneet noista ratikkakankaista! Käypä kurkistamassa! Itse ostin ihanan kangaskassin (kun niitä ei ole omasta takaa vielä riittävästi), jossa painettuna Kallion kirkon kuvia! Hieno on!