keskiviikko 31. elokuuta 2016

Las Vegas-Los Angeles- Las Vegas 07/16

Heinäkuussa oltiin ekaa kertaa pitkällä reissulla molempien poikien kanssa. Euroopassa ollaan jonkun verran käyty, mutta tuolla suunnalla viimeksi 6 vuotta sitten. Itse asiassa vanhempi poikamme on täyttänyt 1 vuoden Vegasissa.
Täytyy sanoa, että kyllä oli kivaa. Rantoa oleilua oman perheen kanssa ja jokunen päivä ihana matka ystäväperheen luokse Pasadenaan. Lennot meni pojilla (7 ja 4) älyttömän hyvin ja paikkana tuo Las Vegas on ainakin meidän mielestä ihan loistopaikka lapsiperheille! Ollaan käyty siellä jo muutaman kerran ennenkin, mutta kyllä tämä matka jää mieleen varmasti kaikille.


Sitten ajettiin tosiaan Pasadenaan, ystävien luokse ja käytiin jopa yksi päivä ja yö telttailemassa, Tyynen valtameren rannalla, Doheny Beachilla. Ihan mahtava kokemus! Lapset nautti ihan täysillä ja ei meillä aikuisillakaan ollut yhtään tylsää...:) Meitä oli 5 aikuista ja 5 lasta matkassa mukana. 3 telttaa ja 3 autoa.
Tämä eka kuva kuitenkin Santa Monican rannasta.


Doheny Beachin rantavahdit lähettivät terveisiä Suomen salibandyn opiskelijamaajoukkueille, jotka veivät MM-kultaa naisissa ja miehissä tuona päivänä:)
 Ja sit takasin vielä muutamaksi päiväksi Vegasiin. Yhteensä matka kesti pari viikkoa.


Näkymät toisen hotellimme, Flamingon, ikkunasta. Normistikin noilla reissuilla toimimme niin, että asumme ainakin parissa eri hotellissa, kun tuossa kaupungissahan nuo hotellit on vähän niinkuin se juttu. Eniten tykkään kyllä MGMstä. Ensin tänä vuonna asuimme MGMn takana samaa kompleksia olevissa Signature-torneissa. Ja siellä saimme käyttää MGMn allasaluetta. Ja se kyllä kelpasi!! 
Tuo Flamingo oli kyllä pienoinen pettymts. Sijainti hyvä, mutta meille tärkein, eli allasalue oli mitä oli...
Kyllä ne Amerikkalaiset vain osaa tehdä ruokaa. Maistui!


Tämä reissu todella tuntui lomalta. Ensimmäine loma kuuteen vuoteen. Yrittäjänä ei ole helppo homma irtautua ja luottaa siihen, että hommat hoituu poissa ollessa. Kyllähän ne tietysti hoitui, ja ensi kesänä aion kyllä karata taas! Puhelinta, eikä tietokonetta ei ollut mukana ollenkaan. Mukaan otin sellaisen vanhan kännykän, jossa liittymä, jonka numeroa kukaan ei enää muista. Eli ei tarvinnut vastata yhteenkään viestiin, eikä meiliin!!

Huippua! Suosittelen kaikille rohkeasti irtiottoa arjesta, vaikka tuntuukin välillä, että onkohan tällaiseen varaa. Meillä mennään nyt talvi vähän vähemmillä ostoksilla ja aletaan kohta suunnitella uutta matkaa:) Mitkään fyrkat, joita matkusteluu laittaa, ei mene hukkaan!


Ei kommentteja: