lauantai 15. marraskuuta 2008

Marie Claire idèe-messut Pariisissa

Perjantaiaamuna lähdimme Ninan kanssa Pariisiin Marie Clairen messuille. Ilma oli sumuinen ja kalsa ja mulla ei henk.koht ollut mitään havaintoa, mihin suuntaan ollaan menossa, mutta Nina on vanha Paraisten kävijä, joten ihan helposti löydettiin perille! Iltakoneella sit jo tultiinkin kotiin. Elikkä täsmähyökkäys oli tämä! Tässä tapahtumapaikka. Totuus väenpäljoudesta paljastui nurkan takana.....
Tässä toinen jonoista, joka siis kaartaa sillä viiste, et me seistään tossa kaarteen toisessa päässä. Joten siis kuvassa vain jojon etuosa=)

Sama saakelin ruuhka jatkuu lipunostopisteessä. Jos olis hommannut lippunsa etukäteen netistä, olis päässyt melkein jonottamatta tämän erikoistaipaleen.


Kiva joulukranssihässäkkä, jota ajateltiin vääntää myyjäisiin . Noita huopakuvioita ostettiin molemmille.



Tässä aika kohtalaisen hienoja ristipistoja!




Ihanii pikkujuttui. Olisko kyseessä joku joulukalenterin tapainen?





Kauniita vanhoja joulukortteja.
Omat ostokset jäi ilahduttavan vähiin. Ostin siis noita huopajuttuja läjän ja sit kolme silikoonivuokaa leivonnaisille. Hirveesti oli ihania katseltavia, mut ei sit oikein mitään tarttunut mukaan. Kaupungilta ostin Himalayan vaaleanpunaista suolaa ja Italian yrttisuolaa ja joitain ihania ranslkalaisia cd-levyjä ja sit Pialle ihanan syntsälahjan=)






Ei kommentteja: