maanantai 17. elokuuta 2009

kirpparilla on taas pyörähdetty!

Kävin lauantaina Valtterin kirpparilla Vallilassa ja kankaitahan sieltä löytyi....Hittolainen! Mulla ei todellakaan ollut lupaa sellaiseen. Ei edes lupaa itseltäni. Mut jos saisin seuraavan 2 viikon sisään jotain noista aikaiseksi, ni sit saan itseltäni anteeksi ton hamstrauskeikan.

Tästä aurinkoisesta vanhasta verhosta tulee kauppakasseja. Maksoi 1.50. UFF:illa usein tollaiset 60-70-luvun verhot maksaa 10 euroakin! Et sinnehän ne sit jää roikkumaan.

Toi Aarikan aivan ihastuttava kaulakoru maksoi 3 euroa ja on nyt mun lemppari! Alla oleva jättityynyliina maksoi 0,50 ja siitä tulee tilkkuja tyttömäiseen täkkiin.
Tällainen Intian puuvillainen pöytäliina ja pikkuliina siihen maksoivat yhteensä 1 euron ja siitä tulee olkalaukkuja. On oikeasti harmahtava väriltään.

Kelpo ostoksia järkihintaan siis. Olen pitkän aikaa kiertänyt vain itsepalvelukirppareita ja siellä hinnat on joskus "hiukan" yläkanttiin, mutta näihin hintoihin olin enemmän, kuin tyytyvaäinen!


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tuolla minäkin käyn ja ei sieltä koskaan pääse pois kun kauheitten kantamuksien kanssa. Ihana paikka. Mullakin pinetä ostorajotusta pukkaa kun joka paikka on täynnä "Materiaaleja Tärkeisiin Projekteihin" (en vaan vielä tiedä mitä niistä tulee...) :D