lauantai 29. elokuuta 2009

Yön pimeinä tunteina.....

Päivä Linnanmäellä venähti aika pitkäksi ja pääsin asiaan vasta klo.23 jälkeen, mut en malttanut jättää korttihommeleita tuonnemmaksi, kun olin jo levittänyt kamat päivällä keittiön pöydälle ja kerrankin saan ilman ainaista rutkutusta sotkusta täällä häärätä! Lapsi nukkuu kuin enkeli ja kortteja syntyy!
Jostain syystä aina, kun teen hommia keittiössä, tulee ihan erilaisia kortteja, kuin normaalisti. Niin nytkin. Ja toisaalta olin päättänyt, mitä mun täytyy korteissa käyttää. Eli Perfect Pearl-jauheita, kohopulveria ja kohokuviolevyjä. No, nyt on niin myöhäinen yö, et en viitsinyt ruveta sen kuumailmapuhaltimen kanssa tuhnaamaan, joten se piti rajata tänään pois=)
Tässä ekassa tausta on tehty sillä levyllä. Ei näy kuviot tässä pimeydessä, mutta siellä on jalanjälkiä ja käsiä. Tohon jalanjälkeen laitoin perfect pearlia antamaan kimallusta, mut ei sekään nyt näy silleen kuin todellisuudessa.
Tässä kortissa ekaa kertaa nuo pöllöt, eli leimat korteiksi-haasteeseen muutama leima lisää! Tausta tehty taas jauheella ja puun oksa lähimetsästä.
Ja myös tuo hiutale siihen samaan haasteeseen. Valitettavasti tuohon korttiin ei mahtunut mitään toivotuksia, mut ehkä tosta ymmärtää, et hän on joulukortti?


En ole ollenkaan varma enää, et ehdin huomenna askartelukirppikselle, kun menen moikkaamaan kaveria lentoasemalle, mut yritän ehtiä sinne puolen päivän jälkeen. Toivottavasti siellä on vielä jotain mullekin jäljellä!!



Ei kommentteja: