lauantai 31. lokakuuta 2009

isänpäiväkorttejakin valmistuu!

Toistan nyt aika pahasti itseäni, mutta esittelen nämä anyhur! Tykkään tosi paljon käyttää noita oikeita kasveja korteissa, vaikkakin ne murtuvat aika helposti ja ne on melkosen haastavaa kiinnittää alustaan. Samoin olen aivan rakastunut noihin helmihattuihin! Ne on taas siitä sarjasta "pakko ostaa, kun näin jonkun muun käyttävän niitä". En siis ole ennen tätä viikkoa edes halunnut kokeilla niitä, koska en ole oikein osannut mieltää niitä mihinkään, mutta minua on suuresti lohduttanut tieto siitä, että olen sellaisiakin joskus hankkinut ja ne mätänee tuolla hyllyssä=). Nyt niitä siis löytyy joka kukasta niin kauan, kuin niitä riittää. Mullahan on siis menossa tuotteiden loppunkulutusviikot....... Jännästi tässä huomaa tuon päivävalon merkityksen! Kyseessä sama paperi. Toinen kuvattu nyt aamuhämärässä ja toinen eilen, kun vielä päivä paistoi jotenkuten. Ihan eri värit!
........luin yhteen aikaan yhtä sellaista blogia, jossa kosmetiikkafriikki kulutti loppuun järjetöntä varastoaan erilaisia purtiloitaan ja lisäksi hänellä oli ostolakko päällä, paitsi, että hän sai ostaa sellaisia Diorin miniluomivärejä=). Löysin niiiiiin itseni siitä ihmisestä. minusta on ihan tarkkailla itseäni ja kulutustani. Hän jopa dokumentoi jokaisen tyhjän purkin! Minunkin tekisi mieli tehdä niin todistaakseni kaikille, varsinkin itselleni, että oikeesti pystyn luopumaan joistain roinista. En nyt kuitenkaan lähde kuvaamaan tyhjiä teippirullia ja liimapurkkeja.....Säästän teidät edes niiltä! Mutta voin kyllä tässä kertoa, että paljon olen laittanut papereita sileeks parin viime päivän aikana! Tai siis....ainakin kolme arkkia on mennyt ihan kokonaisuudessaan loppuun.
Kyllä ne siitä hupenee, kunhan ei koko ajan tulis tilattua lisää. Eilenkin tuli taas yksi tilaus. Mut siinä ei kyllä ollut yhtään arkkia paperia, eikä yhtään kukkaa!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Joku on ollut taas kaikin puolin ahkerana ;)
Ihania kortteja ja odotas vaan kun jölkikasvu vähän varttuu niin saa hyvän tekosyyn pistää halloweenina(kin) kämpän täyteen kaikkea kivaa. :)

noora kirjoitti...

Jos enää virtaa riittää siinä vaiheessa. Nyt on niin helppo puuhastella, kun hän nukkuu noita päikkäreitä ja pitkät yöunet, ni ehtii tehdä kaikenlaista.