maanantai 26. lokakuuta 2009

Joulukortteja

En oikein ole viime aikoina saanut päivitettyä mitään tänne, mut koko ajan jotain pikku puuhaa on ollut. Tällaisia kortteja olen parina päivänä tässä tehnyt. Nääkin ehdin jo pussittaa, ennen, kuin muistin, et vois ottaa kuvankin.

Yksinketainen. Tykkään tosi paljon tuosta taustapaperista. Sen reunat olen tuputellut Distress inkillä. No sit tässä taas käytetty taustalla tuota rakastamaani roiskepaprua. Siihen olen leimannut tekstin uudella joulutekstitaustaleimasimella. Huonosti toimii. Siis tykkään muuten, mut toi muste ei oikein tarttunut hyvin siihen kumiin. Lisäksi toi boordileikkuri oli sellainen jumiversio. Pitää saksilla aina palauttaa se alkuasentoon. Kuitti on hävitetty jo ajat sitten. Ja Sinellistä ostettu, joten voitte arvata, ettei irronnut vitosella. No, kyllähän tuota kuitenkin pystyy käyttämään, mut harmittaa tosi paljon, kun maksaa maltaita ja sit saa suden.
Tossa hiutale tarkemmassa tarkastelussa. Eka kertaa kokeilin noita helmihattuja vai mitänenytolikaan nimeltään....

Parina iltana olen saippuapussitusoperaation ohessa vääntänyt näitä pakettikortteja jämäkartongeista ja paperisilpusta, kun niitäkin on aika huomattavat varastot kertynyt.


Nyt olenkin päättänyt, et käyttelen loppuun tarvikkeitani. Et jos tykkään jostain paperista, käytän sen ihan loppuun, enkä säästele pahan päivän varalle niitä palasia. Ei tule mitään, kun varastot vaan kasvaa kasvamistaan ja lisää pitää hamstrata! Nyt tuon päätöksen jälkeen yksi joulupaperi tuli käytettyä ensin kortteihin ja loput noihin pieniin pakettikortteihin. Huoh! Ja niitä papereita on jokunen.....



1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Koitappa öljytä sitä boordileikkuria, muistat vaan koittaa kuivata kunnolla jälkikäteen ja vielä leikellä roska-paperia kunnes teristä ei irtoa enää öljyä. Itse sain pelastettua jonkun Tiimarin leikkurin sillä lailla, se jumitti ihan samalla lailla.