torstai 4. elokuuta 2011

Helsingborg

Täällä Blogirintamalla pitää aika hiljaista, kun takana muutto Ruotsiin ja Helsingborgiin.
Kaikki askartelukamat on vielä pakattuina varaston perukoille ja kaivan ne esille varmaan vähän tuonnempana....Omaa nettiyhteyttäkään meillä ei vielä ole, joten käväisen aina melko pikaisesti netissä kavereiden luona naapurissa.

Huomenna illalla matkustamme Suomeen juhlimaan parit rippijuhlat. Jäädään pojan kanssa sinne kyllä sitten yli viikoksi seikkailemaan ja menenpä jopa Tuusula Taiteiden yöhön myymään tuotoksiani Tuusula Taitokäsien kanssa ensi perjantaina! Kiva viikko edessä!


Tässä vähän tunnelmia meidän upeasta uudesta kotikaupungista:
pikkumies juoksee kohti pizzeriaa:)
Kaupungin tunnelma on tätä: eli vanhoja rakennuksia ja mukulakiveä!

Ihan mieletön rantakatu! Ihan niinkuin olisi jossain etelä-Ranskassa. Siistiä ja kaikki ehjänä!

Me ei asuta tässä talossa!

Rantakadulla on mm. tällaisia löhölinnoja. Kaikki ehjiä!



Ai niin! Olen päässyt nyt sit sinne paikkaan, missä todellakin kierrätetään muovia!!! Sehän oli minun stressinaiheeni no. 1 jossain vaiheessa, et miksi Suomi ei kierrätä muovia!!! Tai ainakaan Tuusula. No, täällä siis kierrätetään ihan kaikki! Myös pehmeä ja kova muovi! Ja roskakatoksesta saa ottaa ilmaiseksi paperipusseja bioroskille! Ettei sit ainakaan siihen kaadu, ettei ole varaa ostaa niitä. Jag tycker!

4 kommenttia:

Tiiti kirjoitti...

Heippa ja kiitos ihanasta kommentista :) Upeita maisemia teillä uudessa kotikaupungissa! Oikein paljon onnea teille uuteen kotiin!

Etanaelli kirjoitti...

Minä jo ihmettelin, että kuka Ruotsista kurkkii blogiini, mutta sinähän se olitkin :) Iloa ja auringonpaistetta teille uuteen kotiin!

Ja Helsingborissahan näyttää upealta - olin kuvitellut sen ihan toisenlaiseksi. Ja kierrättäminen tuli meillekin tutuksi Gotlannin reissulla. Jopa Mäkkärissä eroteltiin kaikki jätteet - toisin kuin Suomessa.

Btw, Nina otti yhteyttä leimasinten merkeissä.

Laura kirjoitti...

Voi että on kyllä kivannäköinen kaupunki. Ihania nuo rakennukset! Aiotteko te jäädä sinne pitkäksikin aikaa?

Noora kirjoitti...

Hyvä juu, Nina kyselikin sun yhteystietoja! Kiva jos saatte tilauksen sisään!
Laura: ainakin nyt vuosi olisi tarkoitus viihtyä. Saattaa hyvinkin olla, et lipsahtaa toinenkin. Ainakin nyt alussa kaikki on ollut kivaa! Riippuu titysti aika monesta asiasta. Katsellaan!