maanantai 29. elokuuta 2011

Tänään Köpiksessä

Lähdettiin tänään aika ex tempore käväsemään Köpiksessä, kun saatiin tänään uusi auto aj kaveri oli lähdössä lentokentälle. Makee kaupunki! Käytiin myös Kristianiassa, mutta se oli meille joten kin ahdistava kokemus. Olin saanut siitä sellaisen kuvan, et siellä on kyllä niitä pilviveikkoja, mutta tunnalma on iloinen ja taiteilijoita siellä esittelee töitään. No, tunnelma ei ollut millään lailla riehakas tai vapautunut, vaan ihmiset näyttivät lähinnä masentuneilta ja poissaolevilta. Mutta siis muuten Köpis on ihana hengailumesta! Sinne täytyy vielä mennä pian uudestaan!

Dagens outfit! Näin siellä ihmisiä, jotka valokuvasi ihmisten asusteita muotiblogeihin. Niinpä minäkin sit kuvasin kaverin tyylikkäät housut ja tennarit:)


2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Voi että, miten ihanat kuvat! Tahtoo kans Köpikseen... Täällä sataa niin että kadut tulvii ja siksi ostinkin tänään punaiset Hai-kumpparit. Ensin kävin kuitenkin hakemassa Etanaellin leimat Ninalta:)

noora kirjoitti...

Mahtavaa! Haluan kyllä heti nähdä millaiset leimat sait! Täytyy mennä heti sun blogia kyyläämään! Mä olin saanut iiiisoooon läjän kirjekuoria samalta reissulta! Aina jotain kivaa löytyy hänen laukustaan!