maanantai 10. lokakuuta 2011

Tildaa ekaa kertaa

Käytiin poijaan kanssa kahdestaan yks päivä Pandurossa ja tietäähän sen, että kun iso Kyylä on poissa, kaikkee ihanaa tarttui sieltä mukaan, mm. noita Tilda-kuvia.... Nyt sitten oli pakko alkaa heti niistä mallailemaan kortteja. Pikkaisen ei-niin-perinteisiä-joulukortteja tuli tehtyä. Mutta kovin on herttaisia nuo kuvat.

Taustan tein tuollaisella tilkkutekniikalla. Eli leikkelin paperista paloja ja ompelin niitä sit yhteen. Hyvä tapa käyttää jämiä. Mulla nyt tosin kaikki ihan uusista papereista, mut niinpä ne on melkein aina tilkkupeitotkin. Harvoin niitä mistään pienistä kankaanpaloista tulee kasattua....

3 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Heips! MInäkin katselin tänään noita Tildan joulujuttuja Sinooperissa. Onneksi oli kiire esittelemään korujani ystävän työpaikalle (kivasti meni), muuten olisin varmaan tyhjentänyt hyllyt ja alkanut vielä korttejakin väsäämään. Ajattelin myös, että onkohan se Noora jo nämä keksinyt:)

Tuossa alemmassa erityisesti on värit mun mieleen. Syysiloa sinne lahden taa!

SannaS kirjoitti...

UPEITA kortteja!! ihania yksityiskohtia!! =)

noora kirjoitti...

Koitahan Tuula jotain koruja jättää sinne joulumyyntiinkin!. Juu kyllä tää kaikki jutut keksii, mitä vaan markkinoille tupsahtaa.....Mut toi Sanna se vasta onkin hankkinut kaikki pelit ja venpeleet!!! Vai mitä Sanna?