keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Omat ystävänpäiväkortit

Jotenkin olin taas unohtanut, että voisin itsekin lähettää ystäville kortteja ja sitten kun muistin, päätin, että tänä vuonna en jaksa lähettää yhtään korttia. Kunnes tuli lauantai-ilta. Olin ihan kamalan väsynyt ja suunnittelin, että painun pehkuihin poikien kanssa jo kasilta. Sitten yhtäkkiä siinä pötkötellessä sainkin loistavan idean: alan tehdä kortteja....Päätin, että laitan samalla kertaa ystävänpäivätervehdykset ja kiitokset ristiäisvieraille! Siinähän menikin sitten ihan kivasti taas puoleen yöhön.
 Kaikki on tehty niistä silpuista, kun se nyt kerta on tän viikon teema. Yläpuolella menee siis sukulaisille ja muille ristiäisvieraille. Niissä vähän eri variaatioita, mutta sama idea. Nämä alemmat on muutamalle ystävälle. Tein ihan tosiaankin vain muutaman hassun ja kaikki pikkasen erilaisia. Tuo vasemman puolimmainen on Heidille. Hän on yksi vanhimmista ystävästäni, jonka kanssa yhä pidetään tiiviisti yhteyttä. Ja vaikka aina ei pidettäiskään, on aina yhtä ihanaa ja luontevaa aloitta jutustelu. Vaikka välissä olisi pitkäkin aika, ettei nähdä toisiamme.

Ja nyt nämä uskaltaa jo laittaa eetteriinkin, kun luultavasti viimeisetkin ovat korttinsa saaneet. Aina muuten meikäläinen lähettää ainakin pikkasen liian myöhään kaikki kortit. Ei väliä, onko kyseessä synttärit tai joulut, ni koskaan ei tule multa kortti ajallaan.....

1 kommentti:

SannaS kirjoitti...

tosi ihania iloisia tervehdyksiä ystäville!! =)