maanantai 29. huhtikuuta 2013

Berlin

Olimme viime viikolla ma-to Berliinissä. Mukana matkalla oli appivanhempani. Olemme tavanneet käydä heidän kanssaan kerran vuoteen jossain päin Eurooppaa ja tämä oli nyt yhdistetty joululahja/kiitos mielettömästä panoksesta meidän remppaan.

Laitan kuvat tällaisena letkana vaan tähän ihan vaan, että fiilikset välittyy lukijoille. Sen verran sanon siitä reissuta, että olin erittäin lumoutunut kaupungin vapaamielisyydestä, graffiteista, rennosta ja taiteellisesta otteesta, muurista....Samaan aikaan olin yllättynyt/ihmeissäni kaupungin vapaamielisyydestä, graffiteista (kirkon seinissäkin) ja muurista....Jengi oli siis niin vapautunutta, että ajeli fillareilla liikenneruuhkassa kaljapullot kädessä (ei ollut yksi tai kaksi), kenkiä roikkui ikkunoista ja puiden oksista (saattaa tietysti olla myös urbaanilegenda sen merkitys? Mutta en tierdä laittaisinko ihan huvikseni oman asuntoni ikkunasta läjän kenkiä roikkumaan). Yleisesti ainakin siellä Itä-puolella oli aika paljon alkoholisoituneita retaleita liikenteessä.

Mutta minulle jäi hyvä fiilis siitä retkestä! Suosittelen kyllä käymään, vaikka sekin vielä pitää sanoa, että hintataso on korkea Saksan yleiseen hintatasoon verrattuna!

Ei kommentteja: