sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikonlopun hommia

Eilen illalla yhdistettiin Sannan kanssa voimamme ja pidimme sytykeruusutehtaan meillä. Pari lasia viiniä ja 300 ruusua. Ihan hyvä saldo! Paljon kivempi noita on kyllä väsätä yhdessä!! Samalla saa päivitettyä kuulumiset ja suunniteltua tulevia koitoksia yhdessä!


Perjantaina olin Hopen ständillä Lapsimessuilla klo.12-18. Perjantai ei ole mikään suosittu päivä, kun lapset on koulussa ja hoidossa, joten ehdittiin hyvin siinä sivussa käydä myös Kädentaidot-puolella ihailemassa ja ostelemassa sitä sun tätä!


Ohjelmassa oli laukkujen tuunausta. Eli Ikea oli lahjoittanut kankaita ja vapaaehtoiset sitten ompelivat niistä ISON läjän kasseja. Lapset saivat ommella niihin koristeita, tai värittää niitä kangasväreillä. Kaikki tuosta tulleet tulot menivät polkupyöräprojektiin. Eli vähävaraisille lapsille Suomessa ostetaan fillareita!


Tässä pari valmista tuunausta.Kunhan tässä joudan, laitan kuvia ja fiiliksiä viime viikosta! Käväistiin muutama päivä Berliinissä! Aika mielenkiintoinen kaupunki. Vapaamielinen, inspiroiva, yllättävän kallis ollakseen Saksassa:)

3 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Voi jos olisin tiennyt sun olevan messuilla, olisin tullut käymään. Mielenkiinnolla odotan Berliinin kokemuksia.

MadeByS kirjoitti...

Kiitos vielä... Oli muksaa! :)

noora kirjoitti...

Olitko sinä, Tuula, messuilla? Olisitpa vaan tullut moikkaamaan!
Ja Sanna Kiitos itsellesi! Haravoinnista ja kaikesta! Mulla ei tullut ollenkaan paikat kipeeksi siitä piha-osuudesta....Aika hyvässä kuosissa kun olen....