lauantai 4. toukokuuta 2013

Kortteja hää-/kihlapareille

Vihdoin sain korkattua tuon pariskuntaleimasimen (tai siis sehän on kaksi leimasinta erikseen, mutta kuitenkin) , jonka taannoin esittelin. Sain hänet siis kylkiäislahjana askartelulehden mukana. Ihana, kauan haaveilemani leimasin tuli kuin varkain asumaan meille:)
Jostain syystä mulla oli nyt jo jonkun aikaa sellainen visio, että tuo vanha saksalainen kirja ja tuo pari sopii hyvin yhteen....
Edellisenä iltana maalailin ohuella askartelumaalilla sivuja ja vähän roiskin tuota maalia ja eilen illalla sitten leimailin. 4 paperikerrosta tässä. Punainen paperi vähän hiekkapaperilla hiottukin.


Ja seuraavassa tekeleessä on sitten hyödynnetty äskeisen kortin roska:) Taas vähän hiekkapaperia punaiseen taustaan. Yritin saada embossattu sellaisella pienellä sydäntaskulla vain toista taskunpuolikasta käyttäen, mut ei oikein onnistunut. Toiseen, testipaperiin se onnistui jotenkuten, mutta ei tähän. Ei se hirveästi nyt häiritse tuolla taustalla, vaikka kartonki vähän kohoaa ikävästi tuosta parin yläpuolelta. Ainakaan tässä kuvassa ei huomaa kovin kummoista kohoumaa..


Ei kommentteja: