tiistai 4. kesäkuuta 2013

Tallinnan tärppi

Oltiin siis viime keskiviikkona tyttöjen kanssa "kässämatkalla" Tallinnassa. Mentiin Tallinkilla, mille ei voi antaa yhtään plussaa. Sen verran nyt avaudun kyseisestä laivayhtiöstä, että ei ole palvelu parantunut viimeisen 10 vuoden aikana YHTÄÄN! Ihan törkeää tiuskimista, buffa-aamianen ihan kaaos ja fiasko jne....Viimesen 5 viikon aikana on  tullut kokeiltua myös Eckerö ja Viking. Voin ilolla kertoa, että kyllä Eckerö vie näistä kolmesta voiton. Ilolla siksi, että se sattuu olemaan ensimmäinen "oikea" työnantajani ja tuttujakin siellä näkyi tiskin takana!
Mutta kaupunki on tietysti yhtä ihana, kuin aina! Paljon ihania juttuja löydettiin ja loppupeleissä oltais ihan hyvin viihdytty siellä pari tuntia pidempään. Oltais voitu siis valita se myöhäisempikin lautta!


 Menimme syömään aivan ihanaan ravintolaan! Till & Kummel on viehättävä, pieni, siisti ja ruoka on taivaallista!Söin alkuruuaksi kananmaksaa ja briossileipää. Ikinä en olisi voinut uskoa, että maksa voi tuolla tavalla viedä kielen mennessään! Nam!!


Muiden alkuruokia....pääruuat jäi jo kuvaamatta. Olin niin lumoissani:)                                   Paikkaa isännöi ihana Elvis. Norkoilee tuossa namupaloja.


Sorry, mut tää vessakin oli sit niin kiva, että pakko laittaa siitäkin kuva tänne


Ei kommentteja: