perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu 2013

Nyt kun nuo kelit on olleet tosi ei-joulumaiset ja talviurheilulajit on jääneet vähemmälle, on harrastettu lähinnä kesäisiä vesilajeja....Mutta nyt onkin sitten hyvä muistella joulun ihania tunnelmia. Kynttilöillä ja hyvällä seuralla ja tietysti ruualla saatiin kyllä loistavat joulukemut aikaiseksi. Meitä oli 2 lasta ja 7 aikuista meillä syömässä. Ja juuri kun miehen veli oli mennyt jemmaan nukkumaan täyden vatsan viereen, tuli joulupukkikin!!! Huono tsäkä hänellä. Mutta tuli hänellekin paketteja!


Appiukkoni on suvun kuuluisin kakkutaituri!! Taas vei kielen mennessään!


Tässä esimerkki paketista, joita pukki toi.


Tämä kalkkuna kävi pötköttämässä meidän pakastimessa aikansa, kun hänen oikealla emännällään oli liian pieni pakastin ja tämä otus ei sinne mahtunut. Otettiin sitten palkinnoksi häneltä yksi koipi ja hyvää oli. Pakko oli ikuistaa tämä suloinen tipu. Katsokaa nyt hänen siipiäänkin!! Liikuttava!


Ihanaa loppuvuotta kaikille! Aloittelin eilen jo korttitehtailun! Olen lukenut kommentteja SOMEsta, että askartelijoilla on ähky joulukorteista johtuen. Ei mulla!! Aivan on tuskaa tuottanut, kun pitää kuulemma keskittyä nyt vaan perheen kanssa leikkimiseen ja unohtaa vähäksi aikaa askartekut.....Tosiaan viime yönä jo aloittelin ja nyt meinaan tänään jatkaa hommia. Kivakiva!!1 kommentti:

Milla kirjoitti...

KIITOS ihanasta kommentistasi blogissani! :)
Teidän joulu näytti mukavalta, sääli että osa porukasta missasi joulupukin ;D Hyvää ja inspiroivaa alkanutta vuotta!