lauantai 21. joulukuuta 2013

Koti siistinä. Vähän aikaa

Nyt kun kaikki joulukortit on maailmalla, ja askarteluhuone on siivottu, pidän pienen paussin askartelussa. Siis paino sanalla "pienen". Nyt jo tekisi mieli alkaa mylläämään:)
Ollaan vähän siivoiltu täällä ja laiteltu kotia joulukuntoon. Kuusi on kyllä vielä pihalla. Ja kun ei ole askarteluja esitellä, laitan joitain kuvia täältä kotoa. Joitain sellaisia kohtia tässä talossa, joista tykkään erityisesti.Vanha ikkuna on löytänyt uuden elämän meidän olkkarin seinässä.


Uusi, ihana makkarin lamppu!! Tykkään!!!


Vanha ikkuna ja maisema rakkaalta laiturilta mökillä Pohjois-Karjalassa.


Siisti askarteluhuoneeni tuo hymyn huulille. Joistain kivoista paikoista olen tuonut noita Starbucks-mukeja. Ne on niin isoja, että niihin mahtuu hyvin noita askarteluvermeitä. Saan uuden ison työpöydän varmaan maanantaina. Siihen mahtuu sitten ompelukoneet ja Big Shotit ja muuta jutut käyttövalmiuteen. Unohtamatta tietenkään kaikkia työkansioita ja lippulappukoteloita!! Can´t wait!!


Ostettiin tänään tuo tapetti yhteen kohtaan meidän kotiin. Meillä on oikein kiva idea siihen, mutta siitä sitten enemmän, kun se on valmis. Otin näytepalan tuota toista tapettia, jossa kuuluisia edesmenneitä Hollywood-näyttelijöitä. Kortteja tulee pukkaamaan siis taas jossain vaiheessa!


Toivottavasti teillä kaikilla muilla on jo joulu paketissa. Itselläni on kinkku jääkaapissa joulua varten. Ei muuta ja meille on tulossa syömään yhteensä 9 henkeä. No, kaikki yleensä kyllä järjestyy!!


Ei kommentteja: