torstai 17. heinäkuuta 2014

Joitain uusimpia ompeluksia

Oltiin tänään Hyrylän torilla käsityömarkkinoilla myymässä kaverin kanssa. Ihan MIELETÖN keli ja kova kuhina oli päällä! Ihana päivä!
Vielä eilen pidettiin sellaiset persuksille-potkijaiset ja väännettiin joitain kesken jääneitä tekosia. Unohdin tietenkin kuvata ne eilen ja tänään muistin asian vasta, kun olin jo osan myynyt ommelluista jutuistani....

Tälläisen sinisävyisen, vähän vaunupeittoa isomman tein valmiiksi asti. Onko Nina tutun näköinen reuna peitossa??

Toinen tilkkupeitto, joka oli tehty jo aikapäivää sitten (ehkä 2 vuotta takaperin, oli vaan jäänyt tikkaamatta) oli sellainen musta-värikäs kiva pikkupeitto. Oli mun aamun ensimmäinen kauppa.


Tämä kassi jäi myymättä. Kyseessä iso kauppakassi. Toinen, jonka tein eilen loppuun, oli sellainen, jonka myös olin leikannut jotain 3 kk sitten vuorineen kaikkineen ja se oli jäänyt lojumaan. Ompelin siihen pitsiliinan kylkeen ja taskun sisälle ja se meni torilla kaupaksi. Ei todistusaineistoa siitä....


Kokeilu tuollaisesta pussukasta. Enempää en ehtinyt tehdä, kuin tämän yhden. Kaavat onneksi piirsin tällä kertaa. Tuli nimittäin aika kiva ja käyttökelpoinen malli. Tulen tekemään näitä lisää! Käytetty farkkuja ja naapurin Marin kangasta tuohon vuoriin. Kiitos Mari aarteista!!!

Tämä lähti tänään uuteen kotiin Itävaltaan.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On tuttu! :)