keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Viimeinen spurtti joulumyyjäisiin

Eli huomenna alkaa meidän kerhon 2-päiväiset joulumyyjäiset meidän firmassa. Yhtiö on aika iso, joten odotamme innolla sinne saapuvaksi paljon porukkaa, varsinkin ruokatunnilla.
Eilen pidin leipomisillan. Leivoin myytäväksi amerikan keksejä ja kuivakakkuja. Olikin aikamoinen urakka......olin ajatellut, et tosta vaan pyöräytän muutaman kakun, mut aika myöhään meni. Tänään töiden jälkeen aloin vääntää jo toissa iltana aloitamaani urakkaa. Tollaisista jämäpapereista ja jämäkartonginpaloista tein pakettikortteja. Kasassa on kaikenlaisia; joulu- ja onnitteluaiheisia. Olen aika säästäväinen ja usein olen täysin varma, että jollekin asialle on vielä käyttöä, vaikka en vielä sillä hetkellä tiedäkään, että minkälaista. Ja nyt nuo säilömäni silput pääsivät hyötykäyttöön=). Näitä vauvakortteja tein kanssa ison läjän lisää, kun niitä on mennyt aika paljon ja olen saanut niistä hyvää palautetta. Itsekin pidän niistä tosi paljon.
Mutta nyt on ihan pakko saada edes vähän unta tai tämä univelka vie multa tajun. Viikonloppuna en varmasti koskekaan askarteluvehkeisiin, vaan nukun koko la ja su! Paitsi ehkä teen kuitenkin meidän osaston sihteerille viinipullojen etiketit valmiiksi, kun se niitä jo vähän odottaa.....mut ei mitään muuta!!

Ei kommentteja: