lauantai 17. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaasteeseen kortti miehelle

Tämän viikon p*skiksen aiheena oli kierrätys. Olinkin jo joku aika sitten löytänyt kirppikseltä  Mobilisti-lehden vuodelta 1979. Tarkoitukseni oli vihdoin saada aikaiseksi miehisiä onnitelukortteja. Nyt kun aloin niitä työstämään, muistinkin sattumalta tämän viikon haasteen. Kortissa kierrätettyä siis tuo kuva, kirjan lehden palanen jostain vanhasta kirpparilöydöstä (joita raahaan kotiin ihan askartelutarkoituksiin.),Kukan lehdet on vanhoista kynttilämanseteista.
Tuo ukkelit-leimasin tuolla alareunassa oli lähdössä jo askartelukirpparin kautta muualle käkkimään, mutta se ei kelvannut kellekään ja puolen päivän aikaan nappasin sen kassiin, kun aloin katsella sitä eri silmin. Tykkään siis noista herroista tosi paljon, mut leimassa oleva teksti on turha; "Back in the good old days there were real gentlemen. " Ostin tuon leiman mieskortteja varten, mut eihän noin voi sanoa kellekään, ei nuorelle eikä vanhalle. Ihan niinkun nykyään vaan ei kertakaikkiaan olisi olemassa herrasmiehiä. Nekin, jotka joskus olivat herrasmiehiä, eivät sitä enää ole......Mä vähän viilaan, mutta siis ydin tässä oli se, et käytän tuota kuvaa nyt vain ilman tekstiä=)

2 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Hieno kortti. Ja tuo autokuva on erityisen makee

Unknown kirjoitti...

Tosi hienosti kierrättetty!

Ja kelpais kyllä itsellekin tuollainen lehti korttitarpeiksi - vanhat lehdet vaan pakkaa olemaan niin ihania etten raaski millään niitä silputa :) Jopa pari Anttilan vanhaa kuvastoakin on kirpparilta tarttunut kollaasiaskartelumielessä mukaan, mutta sitten päädyinki etten raaski leikata niitäkään vaan skannailen mieluummin koneelle ja tulostelen "kopion" :D :D :D