maanantai 27. huhtikuuta 2009

hiljaiseloa.....

Joo. Nyt vetää hiljaiseksi. Ensinnäkään askartelu- ja käsityörintamalla ei ole tapahtunut mitään meidän kerhon tiistaisten myyjäisten jälkeen ja toisekseen kameran piuha on hukassa. Ajattelin tänään laittaa vähän myyjäistunnelmia tänne esille, mut eipä nyt onnistukaan.

Kerronpa kuitenkin miten meni. Porukkaa kävi aika tasaisesti, mutta tietysti vähemmän, kuin joulunaikaan. Itse myin paljon kortteja, muutamat töppöset ja jonkinmoisen läjän saippuoita. Sit taas vastapainoksi ostin askartelukirppispöydästä nappeja( tietysti. Koska niitä on vasta kasassa jotain miljoona kpl....), huovutetun pupu-käsinuken ja tosi hienon taulun isälle synttärilahjaksi. Kyllä oli taas immeiset tehneet upeita käsitöitä!! Päivä oli tosi kiva ja sosiaalinen, mut päivän päätteeksi olin todella väsynyt ja tän mun tilani takia jalat oli kuin äiti-elefantilla. Ei muuta kun päiväunille ja jalat kohti kattoa.

Käydään tässä joku päivä itse asiassa ostamassa uusi kamera, ni sit ainakin löytyy piuha, millä siirrellä kuvia tänne bittimailmaan. Ja voi olla, että tänään jopa saisin tehtyä anopilleni syntymäpäiväkortin. Ni olis sitten jotain uuttakin esiteltävää=)

Aurinkoista päivää vaan kaikille ja askarteluiloa!!

Ei kommentteja: