keskiviikko 4. marraskuuta 2009

projektia pukkaa!

Mies otti eilen duunin jälkeen pojan kainaloon ja lähti isänsä luokse kyläilemään, että saisin yhten iltana vähän jotain aikaiseksi ompelun saralla. Ja sainhan minä! Sain leikattua aikamoisen läjän tilkkuja! Ajattelin tehdä vaunukokoisia tilkkupeittoja myyjäisiin. Jos peitot ei menen kaupaksi, tervitsen niitä joka tapauksessa itse, kun tosi moni kaveri saa vuoden alussa vauvelin.

Tässä kuvassa eilen ja aikaisemminkin leikattuja kasseja ym. Tilkkuläjiä roikkuu siellä, täällä. Tänään pitää saada vähän hommaan vauhtia, nimittäin ystäväni tulee meille kylään ja hänen tarkoituksensa on nukkua tässä huoneessa. Ei nyt varsinaisesti just tuossa sängyssä, mutta kuitenkin, olis ihan kiva saada vähän raivattua tilaa tonne huoneeseen hänelle!


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hih, sinähän minutkin kiikitit noihin tilkkuihin, ja viime viikonloippuna piti käydä ostamassa kunnonn iso viivain ja alusta että saa paljon tilkkuja kerralla. Ovat tillkutyöt nyt vaan vuoroaan odottamassa kun pukkkasi melkoisen kokoisia pyyntöjä joulukorteista(tai itsehän noita tarjouduin tekemään, en vain uskonut tällaiseen kiinnostuksen määrään) ja sitä sumaa puran täällä :) Onnellisia ongelmia siis.
PS. Kellokoskella on kuulemma avoimet myyjäiset tässä joskus joulun allajonne kuka vaan pääsee myymään, jos kiinnostaa. Itse en tiedä ehdinkö sinne vaikka kiinnostaisikin. Voin selvittää lisää jos olet kiinnostunut.