sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Herkkä vintage-kukkanen kortiksi

Selailin netistä vintagekuvia ja löysin tällaisen ihanan, erittäin vanhan kuvan joltain sivustolta. Yritin löytää sen uudestaan, niin enpä löytänyt!! Jos joku tunnistaa, miltä sivustolta olen tuon kukan napannut, voisi laittaa mulle vinkin? Mutta siellä oli kuitenkin maininta, että nämä kuvat ovat niin vanhoja, että niitä on lupa käyttää omaan taiteeseen ja myös myyntitarkoitukseen. Printtasin tuon kuvan  sieltä vanhan nuottikirjan sivulle ja ei se sitten paljon kaveriksi kaipalekaan. Ihana kuva! Kieputin tuota paperinarua ja laittelin ääriviivatarrakulmat ja teksti ja se on valmis. Kokoa kortilla A5.


Mulla jäi tuo edellinen teemaviikko vähän kesken, kun tuli kaiken maailman kesäretket siihen....Tällä viikolla kuitenkin yritän käyttää mahdollisimman monessa kortissani näitä paperi- ja juuttinaruja, joita jostain syystä innostuin ostamaan aivan liikaa Karnaluksista viimeksi. Jotenkin en vain osannutkaan yhtäkkiä päättää, mikä väri on kiva....



Myös nämä ääriviivatarrat saa kyytiä. Otin tuosta hervottomasta kasasta muutaman melkein tyhjän arkin ja käytän ne tyhjäksi.


Nyt pitäisi vaan sitten löytää se kortintekomode ja täysillä tehoilla!
Mukavaa ja aurinkoista viikkoa itse kullekin!


Ei kommentteja: