sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kampin Käsityökortteli 31.8.2013

Susannan Työhuoneen Susanna järjestää mahtavan tapahtuman Narinkkatorilla 31.8.2013. Tapahtuman idea on kerätä kasaan suomalaisia käsityöyrittäjiä. Eli niitä käsityöläisiä, joilla on y-tunnus. Tapahtumaan ei ole tervetullut, jos myy muualla tuotettua rihkamaa tai myy ilman y-tunnusta.
Itse menen varmasti käymään paikalla, ja myöhemmin, jos tapahtumaa vielä järjestetään, varmasti haen myös omaa myyntipaikkaa sieltä. Nyt sattuu olemaan kaksi pientä assistenttia sähläämässä siinä sivussa, että nyt ei pysty ajattelemaan myyntihommia tuolle päivällä.
Kehoitan kaikkia kynnelle kykeneviä käväisemään Käsityökorttelissa! Paikalla todella erilaisia, taitavia käsityön ammattilaisia! Ja jos sinä itse haluat mennä tapahtumaan myyjäksi ja sinulla on y-tunnus, voit vielä hakea myyntipaikkaa Susannalta! Vielä on paikkoja tarjolla!
Tässä Susannan oma kertomus ideansa kypsymisestä KLIK.


Tässä vinkki sinulle, jolla on blogi, kuinka voita levittää omassa blogissasi tietoutta tapahtumasta ja samalla osallistua tuotepalkintojen arvontaan:
Jos tekee blogiinsa postauksen Käsityökorttelista ja laittaa sen yhteyteen tämän mainoksen, voi osallistua tuotepalkintojen arvontaan. Arvontaan pääsee mukaan lähettämällä meille linkin kirjoittamaansa postaukseen  kasityokortteli at gmail.com.

Ei kommentteja: