torstai 4. heinäkuuta 2013

Kalenteri

Oltiin lomalla myös joitain päiviä anoppini kotikonnuilla mökkeilemässä Pohjois-Karjalassa. Pääosin säät todellakin suosivat!
Tämän anoppini sisaruskatras on erittäin käteviä käsistään. Jo heidän äitinsä aikoinaan nikkaroi yhtä ja toista ja vuoli puukolla tosi upeita lehmiä yms. puusta.
Mökkinaapurina on yksi anoppini siskoista, joka on tehnyt metsään luontopolun, jonka teemana on suomalainen kalenteri. Jokaikiselle kalenterissamme esiintyvälle nimelle hän on tehnyt nuken. Yhteensä noita tyyppejä hän on väsännyt 1100 kpl.


Nämä kaverit roikkuvat maisemahississä, jotka on tehty rintsikoista. Ihmiset siis todellakin tuovat hänelle kaikenlaisia "roskia", joista hän sitten askartelee kaikenlaisia kulkupelejä näille nukeille.


Naistenviikon naiset.Maire ja Kimmo, sekä pesuainepullosta tehty traktori.Kaiken lisäksi hän on ulkoistanut kaikki vaivansa suon reunaan, etteivät niin kiusaisi:)
Tässä kuvassa niska-migreenin pirulainen.Pohjois-Karjalaista suomaisemaa. Kaunista!

2 kommenttia:

Etanaelli kirjoitti...

Täähän on ihan mahtava paikka! Onko vaan teidän sukulaisten käytettävissä kyseinen luontopolku? Onko nuket metsässä kesät talvet? Varmaan voisi myydä pääsylippuja muillekin kävijöille:)

noora kirjoitti...

Kyllä siellä käy muutakin porukkaa; koululaisryhmiä ja muita katselijoita. On kyllä vaivaa nähty ja varsinkin lapsille tuo on kyllä elämys. Kyllä hän käsittääkseni nuket talveksi ottaa sisälle.