tiistai 24. syyskuuta 2013

Joulukorttitehdas aukesi!!

Nyt olen vihdoin avannut virallisen joulukorttikauden! Jotenkin ei vain irronnut. Siihen on pakko saada semmoinen draivi, joka vaatii jonkun verran vapaa-aikaa. Sitä ei ole ollut, kun työkiireitä pukkaa. Yksi päivä vaan sitten kaivoin jouluaskartelulaatikot lattialle ja aloin kaivella niitä ja siitä se into sitten yltyi.
Nämä kortit ja varmaan aika moni muukin tänäkin vuonna tulee olemaan tuotoksi viime vuoden jämistä. Aina tulee innoissaan tehtyä iso läjä puoliksi valmiita kortteja ja sitten suurin osa jää lojumaan. Mutta sittenpähän pääsee taas seuraavana syksynä kivasti vauhtiin. Mitä se haittaa jos muutama kortti on vähän saman kaltainen kuin edellis vuonna, kun kuitenkin esim. Myyjäisissä pyörii uusia tuttavuuksia!

Yllä olevassa kortissa sattumanvaraisesti hiukan leimailtu tuollaisella tekstitausta leimalla ja ihan pikkuisen kaadettu osittain kuivineen musteen päälle kultaista embossausjauhetta ja sitten tietysti kuumennettu. Reunat myös käsitelty osittain jauheella. Teksti kohotettu.Näitä vintage-kuvia olin ressannut valmiiksi jo jonkinmoisen läjän, kunnes into laantui.....Nyt näistä sitten tein kortteja. Taustalla olevat lumihiutaleet on talvella Jenkeistä tilattuja Tim Holtzeja. Ihania!! Niitä oli isoja ja pieniä siinä paketissa. Niistä tulee tehtyä varmaan paljon kortteja tänä vuonna! Idea jo muhimassa!

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Voi miten kauniita! Menee varmasti hyvin kaupaksi.